Dostum 3080 fiyatlarına bakıyorum 30K civarı... Bu kartlar çıktığında 10K civarıydı (?) yani bence şu an 200K ile yatırım yaparsan batırım olacaktır. Yine de cevaplar gelir az sonra.Konu başlığında belirttiğim gibi bütçem ikiyüzbin TL ile etheryum mandenciligi yapmak istiyorum önerebilceginiz ekran karları var mı ?
Baya iyi beBu sistem şu an ki kazançla ayda 40 50 K kazandırır
Şuanki fiyatı 30 k evet ama ilerde 50 k olmayacagı ne malum ve eth git gide kendini katlıyorDostum 3080 fiyatlarına bakıyorum 30K civarı... Bu kartlar çıktığında 10K civarıydı (?) yani bence şu an 200K ile yatırım yaparsan batırım olacaktır. Yine de cevaplar gelir az sonra.
yalnız etherumun 2.0 olaylarını biliyorsunuzdur umarım.Şuanki fiyatı 30 k evet ama ilerde 50 k olmayacagı ne malum ve eth git gide kendini katlıyor
Bana sorarsan bu daha mantıklı10 günlük Mining rig 330 mhs - Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 909302282
10 günlük Mining rig 330 mhs - Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comŞu ikisine bakılabilir belkiEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Evet duydum umarım sorun olmaz bizim için olmadı rvn yada başka alt coin kasarımyalnız etherumun 2.0 olaylarını biliyorsunuzdur umarım.
Zaten söyledim “bence” yani ben bu kadar riske girer miydim bilmiyorum. Aklıma sürekli şey ihtimali gelirdi muhtemelen: “ETH yarın %100 değer kaybetse, kartların da fiyatları düşer elimde kalır” gibi. Tabii bi bakarsın 4-5 ayda kâra geçer bir de katlarsın orasını tabii ki bilemem.Şuanki fiyatı 30 k evet ama ilerde 50 k olmayacagı ne malum ve eth git gide kendini katlıyor
Yazdım bakalımBana sorarsan bu daha mantıklı
Ayn daha mantiklı 1600mh a kadar ilan var sahibindende ama bütçeyi baya aşıyo onlarBana sorarsan bu daha mantıklı
hayır kesinlikle mantıklı değil hesapladığımda kart başına alt takım parasını düşüp, 18k felan denk geliyor ki bu baya yüksek bir ücretBana sorarsan bu daha mantıklı