Neler Yeni

Çözüldü✓ 20000 TL civarı Laptop Önerisi

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
usta sıfır mı illia yoksa 5-6 aylık cihaz da olur mu
Sıfır dostum kendime almıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla bu fiyat bandında olan markalar belli hp acer lenovanın bazı modelleri asus var ama seni tatmin etmez istediğin birr marka varsa ona göre daha cabuk sonuca ulaşırız
Sorunlu bir model olmasın yeter.

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
Bu fiyat aralığında alabileceğimiz 16 gb üstü ram 32 de olabilir. Alabileceğimiz en iyi laptobu arıyorum arkadaşlar el birliği ile şu işi çözelim size zahmet :) Laptop konusunda çok bilgili arkadaşlar var. İlgilenirlerse şimdiden teşekkürler.
Hocam laptop alırsanız bana da dönüş yapar mısınız? Bende 1 ocak öncesi alacağım da. Siz çok bilgilisiniz bu konularda. Sizi hep görüyorum. Önce siz deneyin yani ben bilmeden bir şey almayayım. Beğenirseniz bende alırım. Saygılar. Umarım her şey gönlünüzce olur.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Hocam cihaz aldınızmı ?

Bu arkadasa bakabılırsınız . Ram upgrade ile ortalama olarak 18800 gibi bütcelere gelıyr

Son düzenleme:

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
Hocam cihaz aldınızmı ?

Bu arkadasa bakabılırsınız . Ram upgrade ile ortalama olarak 18800 gibi bütcelere gelıyr

Kardeş 3050,3050 ti ve 3060 arasında çok fark var mı? Bende alacağım da.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hocam cihaz aldınızmı ?

Bunların hepsine baktım dostum. Amazondaki hala daha mantıklı geliyor. 8 gb upgrade ile. 12. Nesillerde tek 16 var 16 daha almak lazım + 1700 tl civarı oluyor.

Kardeş 3050,3050 ti ve 3060 arasında çok fark var mı? Bende alacağım da.
Daha almadım dostum bakıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Uucz

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
Bu fiyat aralığında alabileceğimiz 16 gb üstü ram 32 de olabilir. Alabileceğimiz en iyi laptobu arıyorum arkadaşlar el birliği ile şu işi çözelim size zahmet :) Laptop konusunda çok bilgili arkadaşlar var. İlgilenirlerse şimdiden teşekkürler.
şu anlık en iyi fırsat bu hocam bence 6 taksite al gitsin ileride +8 ram takılıp sorunsuz devam edilir

Son düzenleme:

qartN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yusuf Önoğul
şu anlık en iyi fırsat bu hocam bence 6 taksite al gitsin ileride +8 ram takılıp sorunsuz devam edilir
bu bilgisayara ram takmak istiyorsa önce ramleri satması gerek bu bilgisayar 2x4 ram takılı başka ram slotuda yok
o yüzden biraz sıkıntı bu pc

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
bu bilgisayara ram takmak istiyorsa önce ramleri satması gerek bu bilgisayar 2x4 ram takılı başka ram slotuda yok
o yüzden biraz sıkıntı bu pc
emsalleri 25,5 k dan başlıyor ona rağmen sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum hala çok iyi fiyat

qartN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yusuf Önoğul

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Top Bottom