DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Valorant gibi bir oyun denediniz mi? Birde cihaz da artı eksi olarak ne söyleyebilirsiniz?
Hocam Mux olmadığı için o tarz oyunlarda ahım şahım fpsler alamıyorsunuz. Ben bayağı uyguna getirmistim ve rekabetçi de oynamıyorum açıkçası ama 144ün altına da düşmez muhtemelen.Valorant gibi bir oyun denediniz mi? Birde cihaz da artı eksi olarak ne söyleyebilirsiniz?
Bu fiyat aralığında alabileceğimiz 16 gb üstü ram 32 de olabilir. Alabileceğimiz en iyi laptobu arıyorum arkadaşlar el birliği ile şu işi çözelim size zahmet Laptop konusunda çok bilgili arkadaşlar var. İlgilenirlerse şimdiden teşekkürler.
güzel laptop kafana uyarsa kaçırma
Oyun ve okul için.Oyun için mi alınacak yoksa iş için mi?
GamingGende daha ucuz şuan.Mesaj otomatik birleştirildi:
güzel laptop kafana uyarsa kaçırma
Hocam 3050 alınacaksa Intel i5 12500h'lı modeli tercih edin bence. R7 5800h yanına bile yaklasamaz.Oyun ve okul için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
GamingGende daha ucuz şuan.
Bunların bazıları DDR4 oluyor 12500h olmasına rağmen ama sanırım hepsiburadadaki rtx 3060 olanı alacak 2x8gb var ekleme yapmasına da gerek kalmaz. Şuan en iyi seçenek o gibi.Hocam 3050 alınacaksa Intel i5 12500h'lı modeli tercih edin bence. R7 5800h yanına bile yaklasamaz.
Bu model +8 ram ile yaklasik 19k'ya geliyor. Fiyat olarak siz benden daha iyi bilirsiniz zaten hocam Bir slotu bosta direkt alıp takabilirsiniz. SSD slotlarini anlayamadım tam ona sizin bir bakmanızı rica edeceğim.
Bütçe çıkıyorsa kesinlikle 3060 tavsiye ederim oyun için. Bu baktığınız DDR5 olmalı hocam. Başlık öyle ve satıcı da sorularda öyle demiş.Bunların bazıları DDR4 oluyor 12500h olmasına rağmen ama sanırım hepsiburadadaki rtx 3060 olanı alacak 2x8gb var ekleme yapmasına da gerek kalmaz. Şuan en iyi seçenek o gibi.
Victus 3060 tercih edin.Oyun ve okul için.
GamingGende daha ucuz şuan.
Evet son onu söylemiştim aldı büyük ihtimal. Aldım yazdığı zaman konuyu çözüldü yapıcam.Victus 3060 tercih edin.