Neler Yeni

20000 Tl ye en iyi teleskop önerisi

MertEmin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mert Emin BABACAN
20000 Tl ye en iyi teleskop önerisi.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Yarım saattir telekominikasyon diye okuyorum

Def2easy59

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Emir yiğit galata
1 senedir varını yoğunumu çalışıp verecen buna 🤣

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz

Celestron markasını tavsiye ediyorum bilen bilir çok kaliteli bir steteskop link bırakıyorum son bir tane kalmış ve indirimde şuan Ben de aynısını kullanıyorum tavsiye ederim tam bir fiyat performansdjgjsfdlglkjksdgfj

MertEmin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mert Emin BABACAN
1 senedir varını yoğunumu çalışıp verecen buna 🤣
Astronomiye küçükken merak salmıştım küçüklükten beri biriktiriyorum 18000 tl oldu 20000 tl ye tamamlayıp alcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Celestron markasını tavsiye ediyorum bilen bilir çok kaliteli bir steteskop link bırakıyorum son bir tane kalmış ve indirimde şuan Ben de aynısını kullanıyorum tavsiye ederim tam bir fiyat performansdjgjsfdlglkjksdgfj
valla celestronun kalitesini herkes bilir adamakıllı bi sen cev ap vermişsin teşekkürler. (sonunda güzel sallamışsın ama olsun)

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Dostum sen gerçekten bu teleskoptan 20.000 tl'lik zevk/eğlence/mutluluk alabileceğine inanıyor musun ?
20.000 tl az para değil bu teleskopta basit bir şey değil bunun bakımını kullanmasını yapabilecek merak/ilgi/yetenek/maddi güç/eğitim e sahip olduğuna emin misin ? Ailenin/kendi bütçeni boşuna sarsma.
Anladığım kadarıyla profesyonel olarak yapacaksın daha önce teleskop tecrüben var mı? Sıfırdan böyle bir şeyle başlamak çok yanlış. Önce ucuz yoldan başlamak daha iyi olur. Uzay araştırması yapmayacaksan hobi amaçlı çok güzel ürünler bulabilirsin bu kadar profosyonel bir şeye ihtiyacın olduğuna emin misin ?
Bir de teleskop bu atsan atılmaz satsan satılmaz. Sevemezsen elinde kalır en son yarı fiyatına zor satarsın.
Şehir içinde iyi görüntü alamazsın sık sık şehir dışına götürebilecek misin?
Alacağın cihazın bakımını/servisini/yedek parçasını iyi araştır bir camı çatlar elinde kalır.
Alırken dikkat etmeniz gereken şeyleri yazmaya çalıştım umarım yardımcı olabilimişimdir :)

Mileven

80+ Silver
Dostum sen gerçekten bu teleskoptan 20.000 TL'lik zevk/eğlence/mutluluk alabileceğine inanıyor musun ?
20.000 TL az para değil bu teleskopta basit bir şey değil bunun bakımını kullanmasını yapabilecek merak/ilgi/yetenek/maddi güç/eğitim e sahip olduğuna emin misin ? Ailenin/kendi bütçeni boşuna sarsma.
Anladığım kadarıyla profesyonel olarak yapacaksın daha önce teleskop tecrüben var mı? Sıfırdan böyle bir şeyle başlamak çok yanlış. Önce ucuz yoldan başlamak daha iyi olur. Uzay araştırması yapmayacaksan hobi amaçlı çok güzel ürünler bulabilirsin bu kadar profosyonel bir şeye ihtiyacın olduğuna emin misin ?
Bir de teleskop bu atsan atılmaz satsan satılmaz. Sevemezsen elinde kalır en son yarı fiyatına zor satarsın.
Şehir içinde iyi görüntü alamazsın sık sık şehir dışına götürebilecek misin?
Alacağın cihazın bakımını/servisini/yedek parçasını iyi araştır bir camı çatlar elinde kalır.
Alırken dikkat etmeniz gereken şeyleri yazmaya çalıştım umarım yardımcı olabilimişimdir :)
adam yıllardır hayalim biriktirdiğim param demiş.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
adam yıllardır hayalim biriktirdiğim param demiş.
Almasın demiyorum tecrübesiz ise daha ucuzlarında kendini geliştirsin gerçekten profosyenel cihazlara ihtiyacı olduğuna emin olsun.

Top Bottom