Usta 6800H-5800H veya 12700H-12400H İşlemcili laptop arıyorumDetay vermelisin.
Usta 6800H-5800H veya 12700H-12400H İşlemcili laptop arıyorum
Bunu gördüm ama bu fiyatlara ekran kartsız bi dizüstü iş görmez çünkü 3D çizer iken nvidianin bazı yazılımlarda işimizi kolaylaştırıyor![]()
Huawei MateBook D16 i7-12700H 16 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 16" Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei MateBook D16 i7-12700H 16 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 16" Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei MateBook D16 i7-12700H 16 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 16" Notebook özelliklerini incele, 32.750,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ne mühendisliği okuyorsun, onun da detayını verir misin ?Bunu gördüm ama bu fiyatlara ekran kartsız bi dizüstü iş görmez çünkü 3D çizer iken nvidianin bazı yazılımlarda işimizi kolaylaştırıyor
Sen beni boşver reis ben gidicem 6kYa laptop alaçam feri kalani masaüstü dizidenNe mühendisliği okuyorsun, onun da detayını verir misin ?
Kaç yıllık ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçekten NVİDİA nın işini kolaylaştırdığı bir mühendislik bölümünde mi okuyorsun diye merak ettim.
Bilgin olmadığı konularda ısrarla bilen kişilerin üstüne ters ters konuşuyorsun. Sonra kaçacak yer arıyorsun. Yapma.Sen beni boşver reis ben gidicem 6kYa laptop alaçam feri kalani masaüstü diziden
Saol reis acer almam teknik servisi bok gibiBilgin olmadığı konularda ısrarla bilen kişilerin üstüne ters ters konuşuyorsun. Sonra kaçacak yer arıyorsun. Yapma.
Düzgünce yardımcı olmaya çalışıyoruz, bilgimiz var ki anlatıyoruz. Otur dinlemeyi bil.
Ha ben oyun makinesi istiyorum desen dürüstçe, her şey çözülecek.
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bunu al sen 20.599 şuan. Her isteğini karşılayacaktır. Temiz güzel alet.
Laptop alırken zaten oyun oynamicaksan ne anlamı var ki 20k veriyorsak zaten oyunda oynicaaz demektir bu yoksa 10k ekran kartsız sistemler uçururBilgin olmadığı konularda ısrarla bilen kişilerin üstüne ters ters konuşuyorsun. Sonra kaçacak yer arıyorsun. Yapma.
Düzgünce yardımcı olmaya çalışıyoruz, bilgimiz var ki anlatıyoruz. Otur dinlemeyi bil.
Ha ben oyun makinesi istiyorum desen dürüstçe, her şey çözülecek.
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bunu al sen 20.599 şuan. Her isteğini karşılayacaktır. Temiz güzel alet.
tüm türkiyedeki servisler gibi.teknik servisi bok gibi
Derdin başından beri belli etsen işte uğraşmayacağız bu kadaroyun oynamicaksan ne anlamı var
Hocam kusura bakmayın ya siz anlatamadınız ya ben anlayamadım. Tam olarak hangi alan için laptop istiyorsunuz ? Hangi mühendislik ? Bilgisayardan beklentileriniz neler ? Hangi markalara tamamsınız ? Hangi markalara tamam değilsiniz ? Bu bilgileri paylaşırsanız arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır.Saol reis acer almam teknik servisi bok gibi
Laptop alırken zaten oyun oynamicaksan ne anlamı var ki 20k veriyorsak zaten oyunda oynicaaz demektir bu yoksa 10k ekran kartsız sistemler uçurur
Bana inat yapıyor. Başka konuda biraz tartıştık da.Hocam kusura bakmayın ya siz anlatamadınız ya ben anlayamadım. Tam olarak hangi alan için laptop istiyorsunuz ? Hangi mühendislik ? Bilgisayardan beklentileriniz neler ? Hangi markalara tamamsınız ? Hangi markalara tamam değilsiniz ? Bu bilgileri paylaşırsanız arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır.
Usta o konu farklı bu konu farklı bana kalsa hepsine okeyim ama monster için bir başkası başka bir şey yazıyor hp için dell için öyle hangisini alacazBana inat yapıyor. Başka konuda biraz tartıştık da.![]()
Bana inat yapıyor. Başka konuda biraz tartıştık da.![]()
Mekatronik ve Asus aldım zaten ben ama bataryasında bi sorun çıktı iade işlemlerini baslattim gelip alçaklar sorunda şu 1 hafta kapalı durdu laptop ama sarji full idi kapatırken bugün açtım şarj 0 idi dedim kendi kendine biter mı saçmalık hemen iade ettim kapalı pc nasıl batarya bitirebilir aklım almadıHocam kusura bakmayın ya siz anlatamadınız ya ben anlayamadım. Tam olarak hangi alan için laptop istiyorsunuz ? Hangi mühendislik ? Bilgisayardan beklentileriniz neler ? Hangi markalara tamamsınız ? Hangi markalara tamam değilsiniz ? Bu bilgileri paylaşırsanız arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır.