Neler Yeni

20000 TL'ye Mühendislik İçin Laptop Önerisi

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,323
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
kapalı pc nasıl batarya bitirebilir aklım almadı
Hızlı başlat açık olduğunda bazen olabiliyor.
Dediğim gibi
Bu laptop bile işini görür.
bana kalsa hepsine okeyim
Monster için öyle böyle demeleri çok normal çünkü bunların hepsi ucuz etin yahnisi, acer bile bir noktada öyle. Donanım uğruna parça kalitesini düşürüyorlar.
hangisini alacaz
Oyun istediğin için Acer EN İYİ seçenek şuan. Bu gece almazsan yarın 23000TL ye çıkacak.

JuJuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Abdullah Çelik

Dediğim gibi

Monster için öyle böyle demeleri çok normal çünkü bunların hepsi ucuz etin yahnisi, acer bile bir noktada öyle. Donanım uğruna parça kalitesini düşürüyorlar.

Oyun istediğin için Acer EN İYİ seçenek şuan. Bu gece almazsan yarın 23000TL ye çıkacak.
Daha asus u iade edemedik önce bi onu iade edelimde gerisi kolay yani 23 e acer alacağıma msi alırım üsta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim gibi

Parca kalitesini neye göre anlıyoruz ki

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Daha asus u iade edemedik önce bi onu iade edelimde gerisi kolay yani 23 e acer alacağıma msi alırım üsta

Hocam her şeye karşı çıkacaksanız neden öneri alıyorsunuz?

JuJuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Abdullah Çelik
Hocam her şeye karşı çıkacaksanız neden öneri alıyorsunuz?
Gardas sanane tercih meselesi değil mi o bana bir şey öneriyor bende ona bi karşılık veriyorum şimdi 20k bütçem var diyorum 23 e cikicak laptop söylüyor adam bana gitmiş kendi sattığı lenovoyu bana itelemeye çalışıyor attığı linke tıkla hamzanın kendisi satıyor

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,323
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
msi alırım üsta
Eskisi gibi güzel bir soğutma sunmuyor, çok üzülürsün. Düzgün MSİ modelleri malesef ki 40K dan başlıyor
Metal kasa kullanıldıysa kasa sağlamdır, düzgün bir adaptöre sahipse elektronikleri uzun ömürlü olacaktır. Termal olarak bir derdi yoksa parçalar uyumludur. Gibi gibi. Ve biraz da tecrübe.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Gardas sanane tercih meselesi değil mi o bana bir şey öneriyor bende ona bi karşılık veriyorum şimdi 20k bütçem var diyorum 23 e cikicak laptop söylüyor adam bana gitmiş kendi sattığı lenovoyu bana itelemeye çalışıyor attığı linke tıkla hamzanın kendisi satıyor
Anladım hocam

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,323
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Bu da son mesajım zaten. Ben o kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Çocuksu hareketler ile geri dönüş yapıyor. Ha tabi çocuk olduğu için de bende uzatmıyorum sonuçta 17-18 yaşında bir liseliden söz ediyoruz. Son mesajımı bırakıyorum.

JuJuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Abdullah Çelik
Bak git attığı linke adam demişki 6 ay kullandık ama 2 yıllık garanti bitmiş 6 ay kullanıp çok temiz olduğu için tercih etmedi diyor sence ne kadar doğru söyleyen birisi olabilir bu herif

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bak git attığı linke adam demişki 6 ay kullandık ama 2 yıllık garanti bitmiş 6 ay kullanıp çok temiz olduğu için tercih etmedi diyor sence ne kadar doğru söyleyen birisi olabilir bu herif
Hocam doğruluğu bilemem beraber değildim hakkına giremem. Ancak bir konuda biz de ters düştük :D

JuJuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Abdullah Çelik
Bu da son mesajım zaten. Ben o kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Çocuksu hareketler ile geri dönüş yapıyor. Ha tabi çocuk olduğu için de bende uzatmıyorum, son mesajımı bırakıyorum.
Çocuk sensin ölüm 6 ay kullanıp garantisi nasıl bitiyor anlamıyorum gerçekten bak 6 ay kullanıp çok temiz diye tercih etmedik yazmışsın bu nerenin kolpasi çözemedim

Hocam doğruluğu bilemem beraber değildim hakkına giremem. Ancak bir konuda biz de ters düştük :D
Ya hocam 2 yıllık garantili bir alet 6 ay kullanıp garantisi nasıl biter

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahmet mert kabak
Hocam acer'e bir şey diyorsun monster'e bir şey hp'e bir şey asus'a bir şey sana ne önerelim acer'in teknik desteği kötü diyorsun ama diğerleri aham şaham iyi değil, hem 23k ya alabileceğin en f/p bilgisayar o, senin için juju markalı yeni bir laptop mu çıkarılsın anlamadım

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,323
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
6 ay kullandık
Cihazlar kutularında bekleyebilir. Cihaz annemindi, öğrencilerine düzgünce ders anlatsın diye aldık, karatahta olarak kullansın vs. Uzaktan eğitim dönemi bitti düzgünce %70 bataryaya getirip kutusuna koyduk satmak için. Arada benim ihtiyacım oldu okulda kullandım 3 ay kadar. Şuan tekrar satışta. Bu kadar agresif olmayın. İthamlarınız, kelimeleriniz rahatsız edici.

TİTAN.

80+ Platinum
Hocom 12 nesil bir laptop için en ucuz bu var
Arkadaşlar Bütçe Max 19K Bilemedin 20K yardımcı olursanız sevinirim...
Ama eğer istemem dersen tuzlu geldi diye
Sana bunu tavsiye ederim 2022 kasalı kasası gayet iyi çoğu anlamda işlemci senin mühendislik uygulamaların için yeter ekran kartıda gayet güzel bir kart vram seni üzebilir belki

Top Bottom