Öneri 20000₺ Bütçe ile alınabilecek en iyi telefon POCO F6 12/512 midir?

ww_Anyone

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
20000
Merhaba arkadaşlar, 20000₺ bütçem var. Bir süredir yeni akıllı cihaz arayışındayım. Temelde Honor 400 ve POCO F6 12/512 arasında kaldım. Kamera aslında çok önemli değil benim için. Pek oyuncu da değilim. Temel aradığım özellikler yüksek depolama, uzun ömür ve uzun şarj süresi. Bunları göz önünde bulundurunca POCO F6 daha mantıklı görünüyor. POCO cihazlarda şebeke sorunu olduğunu okudum bir kaç yerde o yüzden net emin olamıyorum. Honor 400 ü de beğendim 512 GB seçince fiyat uçmasa ona daha sıcak bakabilirdin ama %51 e %49 POCO'ya yakın gibiyim şu anda. Düşünceleriniz neler? Başka bir cihaz önerisinde de bulunabilecek olan varsa buyursun. Cihaz için çok acelem de yok biraz daha beklesem F6 biraz daha ucuzlar mı diye de düşünüyorum. Fikirlere açığım. İyi forumlar.

üstüne koyabilirseniz samsung s24 fe alabilirsiniz honor poco gibi markalardan uzak durun genelde uzun ömürlü değiller

Honor 400ün işlemcisi bence telefon emekli olana kadar yeterli olur bataryası tasarımı ve kamerası için 400 tercih ederdim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F6'nın custom rom desteği de var gerçi uzun kullanımda işe yarayabilir

üstüne koyabilirseniz samsung s24 fe alabilirsiniz honor poco gibi markalardan uzak durun genelde uzun ömürlü değiller
Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. 🙏 Samsung düşünmüyorum açıkçası. Daha önce de Huawei kullandım ve şu an da Xiaomi Redmi kullanıyorum. İkisini de çok uzun süre kullandım. Bir nevi alışkanlık, rahatlık oldu bu tip telefonlar. Samsung'a göre daha uyguna bir tık daha iyi özellikler de sunuyorlar. Bu nedenle kafamda Honor 400 veya Poco F6 var şu an. Genel olarak Honor 400 daha fazla önerildi günlük kullanım açısından. Yine de net karar veremedim. İşlemci ve hafızada ciddi düzeyde önde F6, rahatlık, tasarım, kamera kıstaslarında da Poco sınıfta kalıyor.

Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. 🙏 Samsung düşünmüyorum açıkçası. Daha önce de Huawei kullandım ve şu an da Xiaomi Redmi kullanıyorum. İkisini de çok uzun süre kullandım. Bir nevi alışkanlık, rahatlık oldu bu tip telefonlar. Samsung'a göre daha uyguna bir tık daha iyi özellikler de sunuyorlar. Bu nedenle kafamda Honor 400 veya Poco F6 var şu an. Genel olarak Honor 400 daha fazla önerildi günlük kullanım açısından. Yine de net karar veremedim. İşlemci ve hafızada ciddi düzeyde önde F6, rahatlık, tasarım, kamera kıstaslarında da Poco sınıfta kalıyor.
Yazılımsal olarak sanıyorum Huawei tarafı daha iyi yani Honor daha iyidir diye düşünüyorum

Değil. A56

Geri