- Bütçe
- 24000
Bilgisayarım bozuldu, yeni bir bilgisayar alacağım zaten eskimişti. Ben pek karar veremedim, direkt almak da istemedim bu foruma bir danışayım. 20000TL civarı bir bilgisayar önerir misiniz? @Abdullah Hacıgül
yanlış bilgi vermeyin hocam bu bütçede 3070 alınırrtx 3060 lı sistem alabilirsiniz
500 daha koyarsan alırsınBilgisayarım bozuldu, yeni bir bilgisayar alacağım zaten eskimişti. Ben pek karar veremedim, direkt almak da istemedim bu foruma bir danışayım. 20000TL civarı bir bilgisayar önerir misiniz? @Abdullah Hacıgül
Bilgisayarım bozuldu, yeni bir bilgisayar alacağım zaten eskimişti. Ben pek karar veremedim, direkt almak da istemedim bu foruma bir danışayım. 20000TL civarı bir bilgisayar önerir misiniz? @Abdullah Hacıgül
Hocam güzele benziyor, acaba fortnite’da biraz ayarları yükseltsem yayın açsam fps sıkıntı yapar mı? Tahminen500 daha koyarsan alırsın
TECHNOPAT-TN3 / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
TECHNOPAT-TN3 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Asla yapmaz hocamAslında dlss ve rtx özelliklerini istiyorum . Nvidia olursa daha iyi olur.
Yazmayı unutmuşum biraz yayın açma isteğim de var aslında, fortnite valorant gibi oyunlarda yayın açınca düşük fps almak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam güzele benziyor, acaba fortnite’da biraz ayarları yükseltsem yayın açsam fps sıkıntı yapar mı? Tahminen
Bunu alabilirsin bence h.o yeni sisteminANNA-GARDAS / INTEL i5-12400F / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HOLMES-ITACHI oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Bizzat almayı düşündüğüm sistem
Yayın?Asla yapmaz hocam
Alınmaz.ANNA-GARDAS / INTEL i5-12400F / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HOLMES-ITACHI oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Bizzat almayı düşündüğüm sistem
?Yayın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınmaz.