Yok ya yemezsin atabilirsinbakayim ilan atabiliyo muyuz ornek olarak ban mi yerim
2000tl altı ekran kartı önerisi?B580 aldim 11k ya harika kart tavsiye ederim kalan paraylada m2 ram alinir.
Farkları şu konuda detaylı tartışılmış bakmanı ta
genel olarak 4gb in yeterli oldugunu soylemisler 570 in 1080 p de 3050 li laptopum var icim gidiyo oyun oynarken islemci 90 lari goruyo ufak r5 li sistem toplayacagim o yuzden aslinda cabamFarkları şu konuda detaylı tartışılmış bakmanı tavsiye ederim![]()
minimal sistem topluyorum tesekkur ederim tavsiye icinB580 aldim 11k ya harika kart tavsiye ederim kalan paraylada m2 ram alinir.
Laptopta çok normal o dereceler 100uzerine bile çıkabiliyor galibaMesaj otomatik birleştirildi:
minimal sistem topluyorum tesekkur ederim tavsiye icin
Temizlersen aslında bu kadar yüksek olmazLap
Laptopta çok normal o dereceler 100uzerine bile çıkabiliyor galiba
20k okumuşum sorryYok ya yemezsin atabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
2000tl altı ekran kartı önerisi?
M2 ram ???
icim gidiyo ya auto cad icin vs aldim ama dursun kenarda masaustu candirLap
Laptopta çok normal o dereceler 100uzerine bile çıkabiliyor galiba
daha 6 aylikTemizlersen aslında bu kadar yüksek olmaz
İlan tarihi çok eski hocam temmuz 2024ten kalma bı kaç tane başka bulun derim
Marka model ne soğutması kötü model.olabiliricim gidiyo ya auto cad icin vs aldim ama dursun kenarda masaustu candir
daha 6 aylik
lenovo loq15İ
Marka model ne soğutması kötü model.olabilir
Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1694963890İ
Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1685252182 bu kayseride mesela nasil guvenicemİ
İ
20k okumuşum sorry![]()
ikisi arasında ben 470 8gb tercih ederdim. ama rx570 8gb 2000tlye kadar bulunabilir bir kart. rx580 veya 570 8gb bakmakta fayda var.hocam valla 570 4gb lar 1500 a kadar bulunabiliyor rx 470 8gb ile arasinda ne olur genel bi kiyaslama bu iki kart arasinda alabilir miyim tesekkur ederim
suan 470 8gb ilanlarda yokikisi arasında ben 470 8gb tercih ederdim. ama rx570 8gb 2000tlye kadar bulunabilir bir kart. rx580 veya 570 8gb bakmakta fayda var.
evet genel olarak çok yıpratılmış kartlar hocam. ama fiyatına göre gayet iyi kartlardır. rx580 8gb ve rx570 8gb araştırın. facebook gruplarında da bakın. sıcaklık değerleri 80 altında olan ve fan 60-65 i geçmeyen kartlar genellikle tercih edilebilir.suan 470 8gb ilanlarda yok8gb vramlar inanilmaz pahali sabir lazim biraz galiba
tesekkur ederim son olarak 570 e 8gb in falza geldigini yazmislar bi kac yorumda bu konu hakkinda fikriniz nedirevet genel olarak çok yıpratılmış kartlar hocam. ama fiyatına göre gayet iyi kartlardır. rx580 8gb ve rx570 8gb araştırın. facebook gruplarında da bakın. sıcaklık değerleri 80 altında olan ve fan 60-65 i geçmeyen kartlar genellikle tercih edilebilir.
+ attigim ilanlara bakabilir misiniztesekkur ederim son olarak 570 e 8gb in falza geldigini yazmislar bi kac yorumda bu konu hakkinda fikriniz nedir