Neler Yeni

2000Tl Bandında Telefon Önerisi (SIFIR İKİNCİ EL)

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,097
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Gm 20 pro tercih edebilirsin.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Ben telefonu genelde performans odaklı öneririm iphone 7 ile en fazla kaç dk PUBG vb. oyun oynarsınız ve oynadıktan sonra ne kadar ısınır sizce
ısısı ultra ayarlara göre kabul edilir. ölçmüştüm 39-40 derece ısısı. 2 el götürüyor.
hem note8 dir falan onlarla oyun keyfi alınmaz. 30fps oyun. donuyor. s9 öyle. donuyor takılıyor.
a70 de öyle. a70 benim telefonumdan daha çok ısınıyor hem de düşük grafiklerde ve kasıyor.
p30 lite allaha emanet zaten.

Senior_53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Senior_can
ısısı ultra ayarlara göre kabul edilir. ölçmüştüm 39-40 derece ısısı. 2 el götürüyor.
hem note8 dir falan onlarla oyun keyfi alınmaz. 30fps oyun. donuyor. s9 öyle. donuyor takılıyor.
a70 de öyle. a70 benim telefonumdan daha çok ısınıyor hem de düşük grafiklerde ve kasıyor.
1- telefonda oyun performansı için ısıya, batarya tüketimine bakılır ve oynayanın deneyimine bakılır (fps değeri ne alaka)
2-oyun için iphone 7 alan nerede görülmüş

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
1- telefonda oyun performansı için ısıya, batarya tüketimine bakılır ve oynayanın deneyimine bakılır (fps değeri ne alaka)
2-oyun için iphone 7 alan nerede görülmüş
bi kere takılarak donarak oyu nkeyfi alınır mı?
2 o sizin tercihiniz. redmi note8 alırsınız ancak keyif alamazsını. haberlerde görüyoruz patlama şansı da var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Iphone her geçen sene bazı cihazların fişini çeker mesala şu an x serisini bitirmeye çalışıyor nedeni ise 11 ve 12 serisinin satılması
Fiş çekmeye gelince
Örneğin güncelleme keser bataryasını üretmez satmaz bunun gibi şeyler yapıp insanları yeni modellerini aldırmaya çalışır
kesilen sadece güncelleme. 6s bile ios 14 aldı. iphone 7 nin 16 ya kadar yolu var.
hem şunu diycem, 2000tlye alınacak mesela s9 var 2. el. mecbur 1 hafta s9 kullanmıştım. ekranı kasası ve kullanım kolaylığı cidden güzeldi ancak instagramda klasik android olarak altta beyaz beyaz tuş çıkması ekran yani böyle bi garip. ve hızı da çok kötüydü. iphone 7 nin yanına yaklaşamaz hızı. ve şu da var, iphone 7 nin kamerasını kıyasladığım telefonlar, s9 ile kıyasladım aynı sayılaiblirler. p30 lite ve a70 ile kıyasladım ve iphone 7 daha iyiydi.
yani 2k ya 2. el telefon alıcnaksa iphone7den mantıklı telefon yok. bence o bütçeye sıfır eğer yoğun kullanan biri ise xiaomi falan almamalı tatmin edeceğini sanmam.
oyun konusu şöyle, ultrada pugbm açıyor cod test etmedim ama.
Ben telefonu genelde performans odaklı öneririm iphone 7 ile en fazla kaç dk PUBG vb. oyun oynarsınız ve oynadıktan sonra ne kadar ısınır sizce
iphone 7 öneririm çok güzel bir cihaz fakat şarj sizin için çok önemliyse androidlere yönelebilirsiniz. şarjı çok takmıyorsanız 1 gün götürsün yeter diyorsanız iphone 7 alıp deji batarya takabilirsiniz.
@wizarDürüm
Telefondan ne beklediğinizi veya öncelikleriniz belirtir misiniz
Agalar benim telefonda ekran sürem max 4-5 saattir bunda ders videoları , izleme canlı derse katılma , normal youtubeda video izleme instagram whatsappta takılma vardır telefonda oyun oynamıyorum bi among us oynayacaktım o da İphone 5S te açılmıyordu oynayamadım istediğim özellikler şarjı bütün gün idare etsin biraz sakarımdır yere düşer bardaktaki su dökülür telefona gelir iphone 5s te 6 yılda 2 kere su girdi diye anakart değişti 1 kerede ekranı kırıldı bunlara biraz dayanıklı olursa iyi olur birde normal günlük işlerde kasmasın yeter işimi görür VE DE aşırı büyük ekra sevmiyorum iphone 7 ideal gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yunus Tarık Elduran
Arkadaşlar yıllardır kullandığım emektar iphone 5s sizlere ömür telefoncu abi isterse 1700-2000 bandına iphone 7 bulabilirim 2.el dedi. Sizce mantıklı mı o kadar telefona önem veren biri değilim biraz sağlam olsun bir kaç yıl daha götürsün yazılımsal tekniksel çok hata yaşamayayım yeter (max 2000 Bandı olursa iyi olur)SIFIR İKİNCİ EL farketmez
Eğer bütçeni 3000’nr kadar çıkarabilirsen iPhone 7 Plus alabilirsin özellikleri iPhone 7 ile neredeyse aynı sadece birazdaha büyük. PUBG Mobile Call of Duty gibi oyunlarda ultra ayarlarda rahatlıkça oynayabilirsin. Pil sağlığı %78 olmasına rağmen günde en fazla 2 kere şarja takıyorum. Fotoğraf ve video kalitesi oldukça iyi. O fiyata Android almak yerine 7 veya 7 Plus alabilirsin. Ama alıcaksan 7 ve 7 Plus sakın siyah renk alma hem çok parmak izi çıkıyor hemde çizilme konusunda birazdaha hassas.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Agalar benim telefonda ekran sürem max 4-5 saattir bunda ders videoları , izleme canlı derse katılma , normal youtubeda video izleme instagram whatsappta takılma vardır telefonda oyun oynamıyorum bi among us oynayacaktım o da İphone 5S te açılmıyordu oynayamadım istediğim özellikler şarjı bütün gün idare etsin biraz sakarımdır yere düşer bardaktaki su dökülür telefona gelir iphone 5s te 6 yılda 2 kere su girdi diye anakart değişti 1 kerede ekranı kırıldı bunlara biraz dayanıklı olursa iyi olur birde normal günlük işlerde kasmasın yeter işimi görür VE DE aşırı büyük ekra sevmiyorum iphone 7 ideal gibi.
iphone 7 ip67 sertifikası var. su geçirmez.
kaç kere düşürdüm bişey olmadı. kılıf ve kırılmaz cam takarsanız problem yok.
istediğiniz oyunu oynatır iphone 7.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yunus Tarık Elduran
Sakın siyah renk alma hem çok parmak izi çıkarıyor hemde çizilme konusunda hassas
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendim siyah 7 Plus kullanıcısıyım oradan biliyorum

Senior_53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Senior_can
bi kere takılarak donarak oyu nkeyfi alınır mı?
2 o sizin tercihiniz. redmi note8 alırsınız ancak keyif alamazsını. haberlerde görüyoruz patlama şansı da var.
Redmi not 8 önermedim
Eğer bütçeyi artırabilirsen bunlara bak
Realme 7 = 2800 tl
Oppo A73 = 2500 tl
Oppo A52 = 2350 tl

Eğer artıramazsan
Gm 20 Pro = 2100 tl
Realme C11 = 1950 tl

Agent 47

80+
iphone 7 tam senin için. benim param yetmiyor diye iphone se 1. nesil almıştım şimdiden hayırlı olsun.
Sakın siyah renk alma hem çok parmak izi çıkarıyor hemde çizilme konusunda hassas

Kendim siyah 7 Plus kullanıcısıyım oradan biliyorum
siyah beyaza göre çok güzel görünüyor

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
iphone 7 güzel telefon kullanıyorum gayet hızlı. o fiyata bundan hızlı telefon bulmanız çok zor
ancak orjinal pili kötü baya. 120tl ye deji marka batarya aldım 2300 mah ve 1 gün rahatlıkla çıkartıyor.

neden çekildi?
12 çıktı artık 7 çoook eski

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yunus Tarık Elduran
iphone 7 tam senin için. benim param yetmiyor diye iphone se 1. nesil almıştım şimdiden hayırlı olsun.

siyah beyaza göre çok güzel görünüyor
Evet bende güzel gözüküyor diye siyah almıştım. Ama kullanınca kolay çizilme ve özellikle ön tarafta parmak izi çıkarması nedeniyle keşke beyaz renk alsaydım dedim.

Top Bottom