Neler Yeni

Öneri 2000₺ bilek destekli klavye tavsiyesi

osman4242

80+
Reaksiyon skoru
67
Bütçe
2000
Arkadaşlar iyi forumlar,
Geçende de konu açtım pek sallayan olmadı hatta hit alamadık.
Klavye arıyorum. Redragon kumara aldım küçük geldi ve bilek desteği olmadığı için konforum eksik kaldı.
Mekanik klavyeden geçtim artık mebranda olur. Yeter ki ghosting olmasın bir kaç tuşu aynı anda basabileyim.
Cs oynuyorum.
Şuan kullandığım klavye bu https://app.hb.biz/XkpeGX2k3h1u
Bundan daha kaliteli önerilerinizi bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar iyi forumlar,
Geçende de konu açtım pek sallayan olmadı hatta hit alamadık.
Klavye arıyorum. Redragon kumara aldım küçük geldi ve bilek desteği olmadığı için konforum eksik kaldı.
Mekanik klavyeden geçtim artık mebranda olur. Yeter ki ghosting olmasın bir kaç tuşu aynı anda basabileyim.
Cs oynuyorum.
Şuan kullandığım klavye bu https://app.hb.biz/XkpeGX2k3h1u
Bundan daha kaliteli önerilerinizi bekliyorum.
Kumarayı iade ettim. İade sürecinde şuan

gamepower ogre red switch zamanında kullanmıştım tavsiye ederim hala çalışıyor

Gamepowerdan uzak durun diye yazmışlar geçmiş konularda
Uzun bir süre(3 yıl) kullandım herhangi bir sorunuyla karşılaşmadım henüz bir kaç defa içine su girmesine rağmen çalışıyor halen

Teşekkürler

G213 alınır mı
Prodigy versiyonu mu ? alan kişiler birkaç ay sonra tuşların basmadığından yakınmışlar, tabi sizinde başınıza gelecek diye bir şey yok, elektronik şans işi, size kalmış seçim aşaması

Teşekkürler

G213 alınır mı
Hocam ben 4 yıl gibi bir süre g213 prodigy kullandım, ve hem kendime hem de kuzenime aldığım g213'te bazı tuşlara basmak için bayağı bir bastırman gerekiyor. G213 almayı düşünüyorsanız bilin ki bazı tuşlar yüksek ihtimalle sorunlu gelecektir.

Hocam ben 4 yıl gibi bir süre g213 prodigy kullandım, ve hem kendime hem de kuzenime aldığım g213'te bazı tuşlara basmak için bayağı bir bastırman gerekiyor. G213 almayı düşünüyorsanız bilin ki bazı tuşlar yüksek ihtimalle sorunlu gelecektir.
teşekkür ediyorum sanırım klavye almayacam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,489
Üyeler
173,510
Son üye
ozkan01
Geri