Yardım 2000TL civarı gamepad

mustrink

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2000
2000tl civarına özellikle fc26 fakat diğer oyunlardada sorun yaşatmıyacak kaliteli kol arıyorum.

Umarım gönlünce bir oyun kolu bulursun. Benim bizzat tecrübe etmediğim ama alan insanların istisnasız hep güzel olduğunu söylediği Wraith Oyun Kolu . Bi araştırmanı tavsiye ederim bu sitedeki kolları. Alan insanlar genelde hep memnunlar. Xbox ve PS oyun kolları gereksiz pahalı olmaya başladılar bence zaten. Bende XBOX oyun kolu var şu anda aktif olarak kullandığım. Benim aldığım zamanlarda Wraith deki gibi alternatifler yoktu ve fiyatlar bu kadar uçuk değildi. Şu anda olsa bende wraith deki kolları değerlendiririm açıkçası.

Wraithte ki kollara baktım. Bütçemde olan Fantech shooter 3 ve revolver 3 için kronik sorunları var denmiş forumlarda. Bundan önce aldığım kolda da kronik sorundan iade ettiğimden dolayı bidaha bunlarla uğraşmak istemiyorum. ATK oyun kolu önerilmiş oda sitede 1799 lira gözükse de almaya kalktığımda 2550 liralık fiyat çıkarıyor. Wraith dışı Gamesir Nova 2 Lite önerilmiş. Düz Gamesir Nova Lite versiyonu biraz daha ucuz ama hakkında çok net bilgiler yok yine. Fakat çokta aşmak istemiyorum eğer bulamazsam mecbur onu alıcam.

Geri