nolmuş hocam böyle 100 liraya gut alırdıkHer şeye zam gelmiş.
Huntsman knife damascus steel factory new Skinleri ve Itemleri Satın Al, İlan Ekle/Sat
AradıÄın satılık huntsman-knife-damascus-steel-factory-new Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!www.bynogame.comFlip knife blue steel minimal wear Skinleri ve Itemleri Satın Al, Ä°lan Ekle/Sat
AradıÄın satılık flip-knife-blue-steel-minimal-wear Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!www.bynogame.com
Ben 400₺'ye Flip Knife alıcaktım alamadımnolmuş hocam böyle 100 liraya gut alırdık
valla hocam napmışlar evi arabayı sattıracaklarBen 400₺'ye Flip Knife alıcaktım alamadım
Şimdi 2500 olmuş fiyatı
o sitelerden yayıncılar veya youtuberlar yani sponsor harici memnun kalan var mıdır zaten kumarda kazanmanıza izin veriyorlarsa o bıçağı yollamazlarben 0.49 cent e kaçak csgo kasa sitesinden flip knife düşürmüştüm ama itemi yollamadılar
sponsor harici memnun olan olacağını sanmıyorum...o sitelerden yayıncılar veya youtuberlar yani sponsor harici memnun kalan var mıdır zaten kumarda kazanmanıza izin veriyorlarsa o bıçağı yollamazlar
Kanka ben kaldım 300TLlik bir karla fakat hani şansım fazlaydı, zaten yarısını birdaha atıp battım. Sponsorlarada zaten bıçak falan vermiyolar onlara para yüklüyorlar (sponsoru olmanız zor degil) ve sahte parayla kasa açıyosunuz videosunu çekip reklamını yapıyorsunuz fakat karınız yok adamlar size verilen reklamlık parayla çıkan şeyleri vermiyor sadece göstermelik kasa açıyolar gibi bir şey.o sitelerden yayıncılar veya youtuberlar yani sponsor harici memnun kalan var mıdır zaten kumarda kazanmanıza izin veriyorlarsa o bıçağı yollamazlar
Bütçeyi biraz daha yükseltip bunların arasından bir şey almayı düşünüyorum, sizce hangisini almalıyım?
Gut knife autotronic field tested Skinleri ve Itemleri Satın Al, İlan Ekle/Sat
AradıÄın satılık gut-knife-autotronic-field-tested Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!www.bynogame.comHuntsman knife tiger tooth factory new Skinleri ve Itemleri Satın Al, Ä°lan Ekle/Sat
AradıÄın satılık huntsman-knife-tiger-tooth-factory-new Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!www.bynogame.comSurvival knife case hardened minimal wear Skinleri ve Itemleri Satın Al, Ä°lan Ekle/Sat
AradıÄın satılık survival-knife-case-hardened-minimal-wear Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!www.bynogame.comStat trak tm huntsman knife ultraviolet minimal wear Skinleri ve Itemleri Satın Al, Ä°lan Ekle/Sat
AradıÄın satılık stat-trak-tm-huntsman-knife-ultraviolet-minimal-wear Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!www.bynogame.comHuntsman knife Skinleri ve Itemleri Satın Al, Ä°lan Ekle/Sat
AradıÄın satılık huntsman-knife Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!www.bynogame.com