2000TL CSGO Bıçak Önerisi

Her şeye zam gelmiş. :(
nolmuş hocam böyle 100 liraya gut alırdık

1400, vurduruyo ağır başlı şekil bıçak

ben 0.49 cent e kaçak csgo kasa sitesinden flip knife düşürmüştüm ama itemi yollamadılar:(
o sitelerden yayıncılar veya youtuberlar yani sponsor harici memnun kalan var mıdır zaten kumarda kazanmanıza izin veriyorlarsa o bıçağı yollamazlar

o sitelerden yayıncılar veya youtuberlar yani sponsor harici memnun kalan var mıdır zaten kumarda kazanmanıza izin veriyorlarsa o bıçağı yollamazlar
sponsor harici memnun olan olacağını sanmıyorum...

Kanka ben kaldım 300TLlik bir karla fakat hani şansım fazlaydı, zaten yarısını birdaha atıp battım. Sponsorlarada zaten bıçak falan vermiyolar onlara para yüklüyorlar (sponsoru olmanız zor degil) ve sahte parayla kasa açıyosunuz videosunu çekip reklamını yapıyorsunuz fakat karınız yok adamlar size verilen reklamlık parayla çıkan şeyleri vermiyor sadece göstermelik kasa açıyolar gibi bir şey.

Bütçeyi biraz daha yükseltip bunların arasından bir şey almayı düşünüyorum, sizce hangisini almalıyım?

Site güvenilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2900 Civarına çıkarsanız Kötü skinli bir M9 olabilir
Bütçeyi biraz daha yükseltip bunların arasından bir şey almayı düşünüyorum, sizce hangisini almalıyım?

paramı altın yerine bıçağa yatırsaydım 2. sistemi çekmiştim ne kadar artmış lan fiyatlar

Geri