Cs2 bıçak fiyatları düşermi?

hocam bana sorcak olursan 75-100 dolar arası olan bıçakların fiyatının çok oynayacağını düşünmüyorum. Hayırlı forumlar dilerim

Arkadaşlar cs2 uzun süredir oynuyorum ve bıçak almak istiyorum şuan aklıma yatan bıçak Hunstman Bright Water FT modeli yaklaşık 74 dolar civarında gayet güzel bir skin fakat bu terminal olayından dolayı ilerde bıçak fiyatlarının acayip düşeceği söyleniyor ama tam tersi diyende var. Sizce almak mantıklımı zarar etmek istemiyorum sadece :D

Alıntıyı görüntüle
Bu belirsizlikten dolayı riske etmek istemeyip talon marble fade saatım ben ama bu fiyaylarda oynamalrın çok olucağını sanmam

Arkadaşlar cs2 uzun süredir oynuyorum ve bıçak almak istiyorum şuan aklıma yatan bıçak Hunstman Bright Water FT modeli yaklaşık 74 dolar civarında gayet güzel bir skin fakat bu terminal olayından dolayı ilerde bıçak fiyatlarının acayip düşeceği söyleniyor ama tam tersi diyende var. Sizce almak mantıklımı zarar etmek istemiyorum sadece :D

Alıntıyı görüntüle
hocam yatırım tavsiyesi değil şunu söyliyeyim ilk başta benim düşüncem yakın zamanda yeni gelen bıçakların piyasaya girmesi bekleniyor onlar girdikten sonra bence bir düşüş gerçekleşebilir

Beyaz eldiven var mı önerebileceğiniz maks 150 dolar

bence biraz daha arttır paranı böyle aşınmış bir şey yerine mavi çelik falan al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dm gel atim

csfloattan bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
terminal ile bıçakların alakası yok. zaten fiyatlar çakılmış durumda alacağını al. csfloatta daha ucuza satıyorlar herkes oradan alsat yapıyor

★ Hand Wraps | Duct Tape (Minimal Wear) bunu al 160 dolar civarında seyrediyor float 0.148464

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,416
Üyeler
190,201
Son üye
yusufcob
Geri