Bu belirsizlikten dolayı riske etmek istemeyip talon marble fade saatım ben ama bu fiyaylarda oynamalrın çok olucağını sanmamArkadaşlar cs2 uzun süredir oynuyorum ve bıçak almak istiyorum şuan aklıma yatan bıçak Hunstman Bright Water FT modeli yaklaşık 74 dolar civarında gayet güzel bir skin fakat bu terminal olayından dolayı ilerde bıçak fiyatlarının acayip düşeceği söyleniyor ama tam tersi diyende var. Sizce almak mantıklımı zarar etmek istemiyorum sadece
Alıntıyı görüntüle
hocam yatırım tavsiyesi değil şunu söyliyeyim ilk başta benim düşüncem yakın zamanda yeni gelen bıçakların piyasaya girmesi bekleniyor onlar girdikten sonra bence bir düşüş gerçekleşebilirArkadaşlar cs2 uzun süredir oynuyorum ve bıçak almak istiyorum şuan aklıma yatan bıçak Hunstman Bright Water FT modeli yaklaşık 74 dolar civarında gayet güzel bir skin fakat bu terminal olayından dolayı ilerde bıçak fiyatlarının acayip düşeceği söyleniyor ama tam tersi diyende var. Sizce almak mantıklımı zarar etmek istemiyorum sadece
Alıntıyı görüntüle
dm gel atimBeyaz eldiven var mı önerebileceğiniz maks 150 dolar
csfloattan bakBeyaz eldiven var mı önerebileceğiniz maks 150 dolar
terminal ile bıçakların alakası yok. zaten fiyatlar çakılmış durumda alacağını al. csfloatta daha ucuza satıyorlar herkes oradan alsat yapıyorArkadaşlar cs2 uzun süredir oynuyorum ve bıçak almak istiyorum şuan aklıma yatan bıçak Hunstman Bright Water FT modeli yaklaşık 74 dolar civarında gayet güzel bir skin fakat bu terminal olayından dolayı ilerde bıçak fiyatlarının acayip düşeceği söyleniyor ama tam tersi diyende var. Sizce almak mantıklımı zarar etmek istemiyorum sadece
Alıntıyı görüntüle
site olarak bynogame sitesinde bak bulursun★ Hand Wraps | Duct Tape (Minimal Wear) bunu al 160 dolar civarında seyrediyor float 0.148464