Neler Yeni

Öneri 2000TL Kablolu Veya Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Fatih ARIK
Bütçe
2000
Kablolu veya Kablosuz Oyuncu Kulaklığı arıyorum.

Aradığım şartlar:
1- Saçıma baskı yapmayacak saçımın orta kısmı çok ağrıyor. ( Günde en az 6 saat oyun oynuyorum, hafta sonları daha fazla )
2- Bana oyunlarda üstünlük sağlayacak. ( kimin nerde olduğunu bana gerçek anlamda söyleyecek karınca sesi dahil :D )
3- Mikrofonu güzel olacak. (Her zaman discordda arkadaşlarlayım)
4- Dip ses sorunu olmayacak. ( Kulaklarım çok hassas en az sesi bile duyuyorum )
5- Hafif olacak. ( Uzun saatler oynadığımda kafamda hissetmeyecem )
6- Terletme sorunu olmayacak. ( Ben kışlarda bile oyun oynarken koltuk altımdan ter damlaları akıyor, çok terliyorum yazda geldi kulaklık beni fazla terletmeyecek)

Biliyorum çok şart arıyorum fakat bunlar benim için önemli. Varsa bu şartları Taşıyan Kulaklık öneriniz alabilirim.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ

Goko40

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökay Hokka
Kablolu/Kablosuz farketmez diyorsan Steelseries Arctis 5.
ille de kablosuz olsun wireless olsun diyorsan fiyatı az daha yükseltip Steelseries Arctis 7 / 7+ tavsiye ederim.

kırmızışarapp

80+ Silver
Çok şey istiyorsun be canım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Fatih ARIK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablolu/Kablosuz farketmez diyorsan Steelseries Arctis 5.
ille de kablosuz olsun wireless olsun diyorsan fiyatı az daha yükseltip Steelseries Arctis 7 / 7+ tavsiye ederim.
5 ile 7+ arasındaki farklar sadece kablosuz olması mı arada 1000 tl fark var

Goko40

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökay Hokka
5 ile 7+ arasındaki farklar sadece kablosuz olması mı arada 1000 TL fark var
7+ daha iyi ses kalitesi sağlar ve 5’e göre daha fazla cihazla uyumludur mesela Arctis 5’i Playstation’da kullanamazken 7+’ı kullanabiliyorsun.
Ayrıca Arctis 5‘in kablosuz seçeneği yokken 7+ hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanılabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Fatih ARIK

Goko40

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökay Hokka

2500 TL kulaklığa verilir mi
dediğin her şeyi karşılayan bir kulaklık olduğunu düşündüğüm için sana önerdim mikrofonu falan kalitelidir taşınması kolaydır kafana tam oturur ve hafiftir rahatsız etmez bu yüzden sana bunu önerdim alıp almamak senin tercihin eğer wireless diye ölmüyorsan yani kablolu da kullanırım diyorsan bence Arctis 5 al

Arctis 5’te yine yukarıda saydığım gibi rahatsız etmez yani şekli tam kafana oturur Arctis serisi öyle bir seri zaten mikrofonu iyidir ihtiyacını karşılar bence görünür tek farkı kablolu olması. he bende ps olmadığı için de öyle düşünüyor olabilirim orası ayrı

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,909
İsim
Mert Can Ergün
https://www.akakce.com/bluetooth-ku...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,803457006.html 2500 tl ye bulursan bunu al

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Fatih ARIK
https://www.akakce.com/bluetooth-ku...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,803457006.html 2500 TL ye bulursan bunu al
steelseries kulaklıkları hyperx e göre daha mı iyi?

Top Bottom