Sorun olmaz, PSU gayet kaliteli. 600w’ın rahat rahat yeteceğini düşünüyorum.Evet beyler sonuç nedirHe birde monitor ısı vardı
![]()
Sorun olmaz, PSU gayet kaliteli. 600w’ın rahat rahat yeteceğini düşünüyorum.Evet beyler sonuç nedirHe birde monitor ısı vardı
![]()
2K monitörlere hakim değilim. FPS oyuncusu isen 144HZ 2K bakmalısın ama onlar pahalı, hikayeli oyunları seviyorsan 75HZ 2K IPS yeterli olacaktır.Evet beyler sonuç nedirHe birde monitor ısı vardı
![]()
Bunu diyen adam "VS650 yetmez yahu!" Diyor.Sorun olmaz, PSU gayet kaliteli. 600w’ın rahat rahat yeteceğini düşünüyorum.
Yetmez demedim la! Daha kalite olsaydı iyi olurdu dedim. Kapasitör, iç yapı vs.2K monitörlere hakim değilim. FPS oyuncusu isen 144HZ 2K bakmalısın ama onlar pahalı, hikayeli oyunları seviyorsan 75HZ 2K IPS yeterli olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu diyen adam "VS650 yetmez yahu!" Diyor.
1080p alsam ne gibi sıkıntı olurkine bide ne kadar sure 2k da oynatır benı bu sıstemYetmez demedim la! Daha kalite olsaydı iyi olurdu dedim. Kapasitör, iç yapı vs.
2k 75 Hz alacaksanız bunu öneririm. https://www.pttavm.com/philips-23.8...gelirortaklari&utm_medium=21&utm_campaign=cpc
Darboğaz olur, ekran kartınızın gücünü tam olarak kullanamazsınız. 2k 75 Hz en mantıklısı bence.1080p alsam ne gibi sıkıntı olurkine bide ne kadar sure 2k da oynatır benı bu sıstem
Dahcok rust oynuyorum oda neye gırıyo bılmıyorum bıde yenı cıkan oyunları oynamak ıcın alıyorum tahmınımce bana 2k 144hz lazım ama o fiyatlara alamam2K monitörlere hakim değilim. FPS oyuncusu isen 144HZ 2K bakmalısın ama onlar pahalı, hikayeli oyunları seviyorsan 75HZ 2K IPS yeterli olacaktır.
Bunu diyen adam "VS650 yetmez yahu!" Diyor.