Arkadaşlar 2k bütçeye 160 masa arıyorum. Hepsiburadada söyle bişey gördum alınır mı? ? https://www.hepsiburada.com/just-home-calisma-masasi-beyaz-160-cm-p-HBCV00007UBWGX?magaza=Evidea
aalcaksan bilgin olsun direksiyon seti takamazsın en azından g920 29 vs vs mikrofon standı takamazsın monitör apartını allaha emanet takarsın ve 160 cm olduğundan da fazlasıyla sallanıyorArkadaşlar 2k bütçeye 160 masa arıyorum. Hepsiburadada söyle bişey gördum alınır mı? ? https://www.hepsiburada.com/just-home-calisma-masasi-beyaz-160-cm-p-HBCV00007UBWGX?magaza=Evidea
şuan o kadar pişmanım ki 1 2k daha koyup kendim yaptırsaydım dedim o zamana göreArkadaşlar 2k bütçeye 160 masa arıyorum. Hepsiburadada söyle bişey gördum alınır mı? ? https://www.hepsiburada.com/just-home-calisma-masasi-beyaz-160-cm-p-HBCV00007UBWGX?magaza=Evidea
Hocam sallanma çok yok demiş yorumdakileraalcaksan bilgin olsun direksiyon seti takamazsın en azından g920 29 vs vs mikrofon standı takamazsın monitör apartını allaha emanet takarsın ve 160 cm olduğundan da fazlasıyla sallanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuan o kadar pişmanım ki 1 2k daha koyup kendim yaptırsaydım dedim o zamana göre
Hocam indirimde zaten 200tl pahalı sadece. Diğerlerine göre biraz bile kaliteliyse ve sallanmıyor alayımBütçen biraz daha çıkarsa
![]()
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x160 cm - Çam
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x160 cm - Çamwww.ceramical.com.tr
Hocam içime sindi ama sallanırmı korkusu var. Sade monitor kasa koyucam. bide suanki masam 93 94 cm filan. 90x40 mousepad var ufak bosluk kalıyo yataydaDeğerlendirmeleri fln incele. Genel olarak yorumlar iyise ve içine sindiyse alabilirsin.
hocam niye takılmazaalcaksan bilgin olsun direksiyon seti takamazsın en azından g920 29 vs vs mikrofon standı takamazsın monitör apartını allaha emanet takarsın ve 160 cm olduğundan da fazlasıyla sallanıyor
şuan o kadar pişmanım ki 1 2k daha koyup kendim yaptırsaydım dedim o zamana göre
Yorumlarında sallanmya dair bir şikayet göremedim kablo saklama alanıda var.Hocam sallanma çok yok demiş yorumdakiler
Hocam indirimde zaten 200tl pahalı sadece. Diğerlerine göre biraz bile kaliteliyse ve sallanmıyor alayım
Hocam içime sindi ama sallanırmı korkusu var. Sade monitor kasa koyucam. bide suanki masam 93 94 cm filan. 90x40 mousepad var ufak bosluk kalıyo yatayda
hocam niye takılmaz
ceraminal ms2 mi yoksa justhomemu hocamYorumlarında sallanmya dair bir şikayet göremedim kablo saklama alanıda var.
Ceramical ms2, bende almayı düşündüğüm için bu masayı önerdim kablo gizleme bölgeside var alınır diğeri salon yemek masası gibi duruyor.ceraminal ms2 mi yoksa justhomemu hocam
hocam indirim ne zaman biter ?Ceramical ms2, bende almayı düşündüğüm için bu masayı önerdim kablo gizleme bölgeside var alınır diğeri salon yemek masası gibi duruyor.
Böyle kalır gibi geliyor bana 3 hafta civarı artarsa 100+200 artar 2900TL ye alan olmaz.hocam indirim ne zaman biter ?