Neler Yeni

2007 Subaru ımpreza 2.0 active manuel alınır mı?

Lydian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
serhat yavuz
Geçmişte bir yakınımda tam olarak bu araç vardı sanırım. Yürütmesi çok sıkıntılı, aracın 18 yaşında olduğunu düşünürsek temizini bulmak çok zor. Bulsan dahi ufak arızalar için bile parçası/ustası dert. Hepsini geçtim, yakıt tüketimi akıl almaz düzeyde olacak.

Bahsettiğin fiyat bareminin bi çıt üstünde 2023 Seat Ibiza Evo sahibiyim, evet araç gitmiyor, ama her kontağı açtığımda kafam rahat. Araç çok daha güvenli, donanımlı ve yürütmesi herhangi bir Subaru’ya kıyasla bedava.

20 yaşında arabayla arabacı olunur mu, ciddi şüphelerim var. Türkiyede o işler için çok ciddi bir gelir ve birkaç milyon gerekiyor.
Arabacı tabiri ile otomobil sürücüsü tabiri birbirlerinden farklı terimler karıştırmayalım. evet ibiza evo kötü bir araç değil fakat aracın kupası olarak bu fiyatlara bundan iyi görünen bundan iyi giden bir araç ben bilmiyorum şahsen, yakıt konusuna gelecek olursak 2.0 motoru var ve illa yakacaktır bunun da farkındayım. Yukarda bir arkadaş bu paralara otomatik polo bakılabilir falan yazmış otomatik araba almayı düşünmüyorum bu bir prensip vs değil ama şahsen otomatik araba almak istemiyorum. Tekrar tekrar söylüyorum ben ruhu olan araç almak ve o araç üzerinde bizzat kendim uğraşmak istiyorum bu sebeple 2007 model subaru impreza 2.0 manuel aracını almak istiyorum. Yoksa albea vs falan bile baktım ama düşünüp o araçlarla bir hayal kuramıyorum. Örneğin ben istanbuldan kalkıp antalyaya gitmek istiyorum, birçok araç ile bunun hayalini kurdum ve subaru rüyalarıma kadar girdi. Biraz forumları araştırdığımda parçaları bulunabiliyor falan yazanlar var sizin gibi parça sıkıntısı var bu araçta zor bulunuyo vs diyenler de var ben kime inanacağımı şaşırdım. İstanbulda oturuyorum ve bu aracın parçalarını bulmak çok zor olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Çok ufak bir şey daha söyleyeyim bir arkadaşım var ve onda ford tourneo courier 2016 var ve geçen gün telefonda konuşurken ne yapıyorsun dediğimde kanka aracın stopunu değiştiriyorum şuan falan dediğinde bile çok özendim öyle bir şey yapmayı böyle bir araç sevdasından bahsediyorum.

Emin16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emin
Boxer motor türkiyede ustasını bulmak zor benimde hayal aracım ve hayal olarakda kalacak aklımda hiç yokken peugeot 308 almıştım 2014 üstlerine bakabilirsin 4 senedir bende ve hiç sıkıntı yaşamadım son hız olarak o kadar tatmin etmez ama uzun yolda yormaz görsel olarak güzel bazı kronikleri var ama onlarda kapı gergisi ve haporlör arızası gibi başka benim başıma gelmedi bi bakmanı tavsiye ederim

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Metehan
Yürütme maliyeti yüksek , yakıt tüketimi yüksek , oynanmamış temizini bulmak çok çok zor. Bence alınması gereken bir risk değil

Mert

80+ Silver
Arabacı tabiri ile otomobil sürücüsü tabiri birbirlerinden farklı terimler karıştırmayalım. evet ibiza evo kötü bir araç değil fakat aracın kupası olarak bu fiyatlara bundan iyi görünen bundan iyi giden bir araç ben bilmiyorum şahsen, yakıt konusuna gelecek olursak 2.0 motoru var ve illa yakacaktır bunun da farkındayım. Yukarda bir arkadaş bu paralara otomatik polo bakılabilir falan yazmış otomatik araba almayı düşünmüyorum bu bir prensip vs değil ama şahsen otomatik araba almak istemiyorum. Tekrar tekrar söylüyorum ben ruhu olan araç almak ve o araç üzerinde bizzat kendim uğraşmak istiyorum bu sebeple 2007 model subaru impreza 2.0 manuel aracını almak istiyorum. Yoksa albea vs falan bile baktım ama düşünüp o araçlarla bir hayal kuramıyorum. Örneğin ben istanbuldan kalkıp antalyaya gitmek istiyorum, birçok araç ile bunun hayalini kurdum ve subaru rüyalarıma kadar girdi. Biraz forumları araştırdığımda parçaları bulunabiliyor falan yazanlar var sizin gibi parça sıkıntısı var bu araçta zor bulunuyo vs diyenler de var ben kime inanacağımı şaşırdım. İstanbulda oturuyorum ve bu aracın parçalarını bulmak çok zor olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Çok ufak bir şey daha söyleyeyim bir arkadaşım var ve onda ford tourneo courier 2016 var ve geçen gün telefonda konuşurken ne yapıyorsun dediğimde kanka aracın stopunu değiştiriyorum şuan falan dediğinde bile çok özendim öyle bir şey yapmayı böyle bir araç sevdasından bahsediyorum.
O yaşta sağlıklı yürüyen bir Subaru bulmanın çok zor olduğundan bahsediyorum. İstediği kadar güzel gözüksün, bu araçlar çoktan canı alınmış araçlar. Değil İstanbul-Antalya, evden Maslak sanayi yaparsın bol bol.

Zamanında bu araçlar daha çok varken tanıdığın oksijen sensörü için ne kadar beklediğini biliyorum. Türkiyede toplamda anlık olarak sarı sitede satılık 55 tane 2.0 Impreza var, bunların bir kısmı da farklı kasa. Ne kadar parça bulunabilir?

Araç sevdasına okeyim, ben de aracıma vakit harcamayı seviyorum fakat malım bana hizmet etmeli. Sanayide vakit geçirmek bana göre değil, sadece istediğimde uzun uzun yıkıyorum. Sıradan bir araç almak zorunda değilsin ama bunun çözümü 20 yaşında Subaru değil.

Lydian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
serhat yavuz
O yaşta sağlıklı yürüyen bir Subaru bulmanın çok zor olduğundan bahsediyorum. İstediği kadar güzel gözüksün, bu araçlar çoktan canı alınmış araçlar. Değil İstanbul-Antalya, evden Maslak sanayi yaparsın bol bol.

Zamanında bu araçlar daha çok varken tanıdığın oksijen sensörü için ne kadar beklediğini biliyorum. Türkiyede toplamda anlık olarak sarı sitede satılık 55 tane 2.0 Impreza var, bunların bir kısmı da farklı kasa. Ne kadar parça bulunabilir?

Araç sevdasına okeyim, ben de aracıma vakit harcamayı seviyorum fakat malım bana hizmet etmeli. Sanayide vakit geçirmek bana göre değil, sadece istediğimde uzun uzun yıkıyorum. Sıradan bir araç almak zorunda değilsin ama bunun çözümü 20 yaşında Subaru değil.
Başka bir araç önerin var mı peki, civic ek sedan'ı da sevsem clio 2'yi de beğensem onların da sanayiye girmeyeceği garanti değil hele ki ek sedan da aynı şekilde. Hele ki o bildiğin eşgal arabası her ne kadar düzgün bir tip olsam da arabanın adı çıkmış ve hemen hemen her çevirmede ilk durdurulacak araç benimki olacak ve bunun düşüncesi bile iyi değil. Sarı sitedeki birçok araca baktım şahsım adıma şunu söyleyebilirim hem duruş hem de eğer sanayilik bir problemi yoksa binip o aracın tadına doya doya varabileceğim tek araç gibi hissediyorum imprezayı. Almaya gittiğimde tabii ki bir birikimim olacak eğer düzgününü almak istersem gerekirse üzerine kredi çekip almak isterim açık konuşmak gerekirse. Sadece ilandaki araçlar değil eski tanıdıklara falan da sorup soruşturabilirim, belki ilanda değildir ve satmak isteyen birisi vardır ve tanıdık vasıtasıyla ulaşabilirim bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,048
Üyeler
170,801
Son üye
raunchytve
Top Bottom