2008 ve 2013 neden bu kadar özleniyor?

zlmr12

80+
Reaksiyon skoru
20
Dostlar iyi günleriniz olsun. Bazen sosyal medyada gezinirken bu iki tarih arasının çok övüldüğünü görüyorum. Mesela ben 96 dogumluyum. O dönemleri az çok hatırlıyorum fena yıllar değildi ama bugünden çok fark yoktu benim açımdan. Mesela benden daha yaşlılar 90'ları özlüyor. Sizce 2008-2013 arası gerçekten farklı mıydı?

Son düzenleme:
Dostlar iyi günleriniz olsun. Bazen sosyal medyada gezinirken bu iki tarih arasının çok övüldüğünü görüyorum. Mesela ben 97 dogumluyum. O dönemleri az çok hatırlıyorum fena yıllar değildi ama bugünden çok fark yoktu benim açımdan. Mesela benden daha yaşlılar 90'ları özlüyor. Sizce 2008-2013 arası gerçekten farklı mıydı?
Ekonomi güzeldi çoğu şey erişilebilir değildi o yüzden küçük şeylere mutlu olurduk sadece terör olayları vardı benim aklımda öyle kaldı hep

aga insanlar eskiyi övüer ztn simdiki dede cocuklugunu över o cocukkenki dedeler kendi cocuklugunu filan

aga insanlar eskiyi övüer ztn simdiki dede cocuklugunu över o cocukkenki dedeler kendi cocuklugunu filan

Bende aynı senin gibi düşünüyorum. Şu an 20 yaşında birine sorsan 2015'i özler mesela. Herkes çocuklugunda masum günleri özlüyor sanırım.

Bende aynı senin gibi düşünüyorum. Şu an 20 yaşında birine sorsan 2015'i özler mesela. Herkes çocuklugunda masum günleri özlüyor sanırım.
Eskiyi özlüyorsan büyüklerinin eskiyi özleyeceksin sözünü anlamışsın demektir herkes çocukluğu özler tek dert kaleye topu atıp atamamaktı çünkü

İnsanlar çocukluğunu özlüyor, yoksa özlenecek bi tarih değil özellikle 2013. Tomalar, biber gazları havada uçuşuyordu.

İnsanlar çocukluğunu özlüyor, yoksa özlenecek bi tarih değil özellikle 2013. Tomalar, biber gazları havada uçuşuyordu.

Evet ya 2013 berbat yıldı. 2008-11 arası yine fena değildi ama 2013 hiç hatırlamak istemeyeceğim bir yıldı dediğin gibi.

Özlediğim yok. Kim özlüyormuş?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Algı yaratma çabası. Kimsenin neler olduğunu hatırladığı bile yok.

Özlediğim yok. Kim özlüyormuş?

Algı yaratma çabası. Kimsenin neler olduğunu hatırladığı bile yok.

Kral neden bu kadar gerildin.

Sende bilmiyorsun joker dede aslında 2010 doğumlu olduğunu tüm forumdan saklıyorsun

Başkan Aykutu getirme. Güçlendirilmiş İsmail Kartal sezonu lazım.

Son düzenleme:
Geri