Neler Yeni

200TL Bütçe Için Kulaklık

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Farway

80+ Silver
QCY T17

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Bayram
James Donkey 711. Yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir sıkıntısını görmedim. Pedleri çok rahat, kafaya güzel oturuyor. Ses kalitesi ise arkadaşlarımın daha pahalı kulaklıklarından bile iyi. Oyun anlamında kullanacaksan için rahat olsun. Ben kulaklığı genelde müzik dinlemek için kullanıyorum. Müzik performansı da gerçekten inanılmaz. Bassları ve tizleri çok iyi.

Şu ana kadar sadece artı yönlerini söyledim, biraz da eksik yönlerini söyleyeyim. Kulaklığın etrafındaki ışıklar çok yüksek seviyede ve hiçbir şekilde kapanmıyorlar. Ben çözümü siyah bant ile kapatmakta buldum. İkinci eksi yönü ise gürültü engellemesi üst düzey değil. Kötü değil demiyorum, sadece fazla gürültü engellemiyor.

(Sanırım kulak içi istiyormuşsun ama ben başlığı görüp de gelecek arkadaşlar için de öneri yapmış olayım.)

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
James Donkey 711. Yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir sıkıntısını görmedim. Pedleri çok rahat, kafaya güzel oturuyor. Ses kalitesi ise arkadaşlarımın daha pahalı kulaklıklarından bile iyi. Oyun anlamında kullanacaksan için rahat olsun. Ben kulaklığı genelde müzik dinlemek için kullanıyorum. Müzik performansı da gerçekten inanılmaz. Bassları ve tizleri çok iyi.

Şu ana kadar sadece artı yönlerini söyledim, biraz da eksik yönlerini söyleyeyim. Kulaklığın etrafındaki ışıklar çok yüksek seviyede ve hiçbir şekilde kapanmıyorlar. Ben çözümü siyah bant ile kapatmakta buldum. İkinci eksi yönü ise gürültü engellemesi üst düzey değil. Kötü değil demiyorum, sadece fazla gürültü engellemiyor.
Hocam müzik için kablolu veya kablosuz arıyorum diye belirtmiştim. Yine de sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,881
Üyeler
164,926
Son üye
cerewy
Top Bottom