Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Linki görmüyor musun ???Gamenote mi yoksa Gamepower tinker için mi dedin?
Linki görmüyor musun ???Gamenote mi yoksa Gamepower tinker için mi dedin?
hocam nasıl 369 TL ? incehesapta 220 Tl idi fakat şuan stok yok. Bence Cuma gününe kadar bekleyin. incehesaba mutlaka bir kulaklık düşer. Size bir kaç örnek vereyim : Gamepower , Rampage James Donkey , Corsair...vs. buna benzer kaliteli bir kulaklık 150-300 arasına mutlaka düşer.Şimdiden hayırlı olsun.En düşük fiyat 369 TL olarak gözüküyor, yinede teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu bulabildim, güzel midir? Düzelttim bu arada teşekkür ederimGamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık - Game Garaj
Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık, 50 mm hoparlör sürücü dahili mikrofon desteği, ayarlanabilir kafa bantlı oyuncu kulaklığıwww.gamegaraj.com
hocam nasıl 369 TL ? incehesapta 220 TL idi fakat şuan stok yok. Bence Cuma gününe kadar bekleyin. incehesaba mutlaka bir kulaklık düşer. Size bir kaç örnek vereyim : Gamepower , Rampage James Donkey , Corsair...vs. buna benzer kaliteli bir kulaklık 150-300 arasına mutlaka düşer.Şimdiden hayırlı olsun.
hocam siz çıldırdınız galiba. kulaklık efsane bir kulaklık. Efsane ses kasıyorum. Özellikle CS Pubg ve Valorant da. O kulaklık 250 bile eder. Kullanmadınız mı hiçEn ucuzu bu buna bu kadar para vermeyi bir kelime ile ifade edersek "enayilik" olurdu.James Donkey 710 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları ve Özellikleri
James Donkey 710 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu kulaklığın değeri en fazla 180TL.
Comfort varken hiçbir türlü alınmaz.Bunu kullanıyorum bilindik bir kulaklık değil fakat bence çok güzel mikrofonu birebir sesimi ayni iletiyormuş muzik dinlemek için de çok güzel valorant oynuyorum çok güzel seste kasiliyor frekans tv olmasi lazim incelemesi vardi
Berbat bir kulaklık malzeme kalitesi kötü ses ve mikrofonu idare eder fiyat sebebiyle alınmaz sırf inceleme olsun diye alıp 14 gün içinde iade ettim.hocam siz çıldırdınız galiba. kulaklık efsane bir kulaklık. Efsane ses kasıyorum. Özellikle CS PUBG ve Valorant da. O kulaklık 250 bile eder. Kullanmadınız mı hiç
Kullandınız mı hocamComfort varken hiçbir türlü alınmaz
Anlayın şunu her kulaklığı kullanmak lazım değil bir kere comfort çok öneriliyor ve detaylı incelemesi varKullandınız mı hocam
hocam siz galiba içtiniz. Kafanız güzel mi ? kulaklığın mikrofonu efsane. ben kardeşime de pc aldım. Onun dc hesabından beni aradım. Sesi test ettim. sesimin aynısı gidiyor. Siz gerçekten kafayı yemişsiniz hahahahahahaha çok komiksiniz.Comfort varken hiçbir türlü alınmaz.
Berbat bir kulaklık malzeme kalitesi kötü ses ve mikrofonu idare eder fiyat sebebiyle alınmaz sırf inceleme olsun diye alıp 14 gün içinde iade ettim.
Maks. 180TL değeri.
herkesin kulaklığına kötü deyip durmayın hocam. tek sizin kulaklığınız kaliteli olacak diye bi şey yok.Anlayın şunu her kulaklığı kullanmak lazım değil bir kere comfort çok öneriliyor ve detaylı incelemesi var
Diğeri 2016'da çıkmış saçma bir kulaklık.
Hocam iyide bir ürünün illaki iyi olması için de çok önerilmesine gerek yok Comfortu arkadaşım için alcaktik mesela başka forumlara baktik oralarda hiç önerilmiyorAnlayın şunu her kulaklığı kullanmak lazım değil bir kere comfort çok öneriliyor ve detaylı incelemesi var
Siz kafayı yemişsiniz hayatınızda mikrofon dahi görmemişsiniz sadece idare edecek bir mici var mikrofonu kalitesiz en küçük darbede gider.hocam siz galiba içtiniz. Kafanız güzel mi ? kulaklığın mikrofonu efsane. ben kardeşime de pc aldım. Onun dc hesabından beni aradım. Sesi test ettim. sesimin aynısı gidiyor. Siz gerçekten kafayı yemişsiniz hahahahahahaha çok komiksiniz.
Atar mısınız sosyalde de son zamanlarda gayet önerilen bir kulaklık.Hocam iyide bir ürünün illaki iyi olması için de çok önerilmesine gerek yok Comfortu arkadaşım için alcaktik mesela başka forumlara baktik oralarda hiç önerilmiyor
hocam dc verin ben sizle ordan konuşayım çünkü burda küfür edicem ban yicem. dayanamıyorum size sövücem. ve o kulaklıkla sövücem. sesimi ve küfürlerimi iyice anlarsınız.Siz kafayı yemişsiniz hayatınızda mikrofon dahi görmemişsiniz sadece idare edecek bir mici var mikrofonu kalitesiz en küçük darbede gider.
Siz bilip bilmeden konuşmayın comfortun yanında hiçbir şey.
Atar mısınız sosyalde de son zamanlarda gayet önerilen bir kulaklık.
Rampage comfort alınır mı diye yazdığınız da direkt ilk konudan çıkıyor technopatta meselaAtar mısınız sosyalde de son zamanlarda gayet önerilen bir kulaklık.