200 TL'ye alacağın mekanik klavyeden hayır gelmez. Ama üstüne biraz daha katıp bunu alabilirsin bu klavye iyidir.mekanik klavye almayı düşündüm mahalledeki bilgisayarcıdan aldığım 35tllik klavyeyi kullanıyorum max bütçem 200tl 5-10liralık oynamalar olabilir ama daha üstüne çıkamam
yok aga daha fazla katamıyom üstüne üzerine mouse da alacam şimdi kulaklıkda alıyom yani hepsi birlikte 650-670gibi bir fiyat tutuyor zarzor karşılıyacam şimdi @SpeedCar ın attığı klavyeyi sevdim baktım forumda da çok sayıda öneri var güzelde indirime girmiş onu alıcam200 TL'ye alacağın mekanik klavyeden hayır gelmez. Ama üstüne biraz daha katıp bunu alabilirsin bu klavye iyidir.
GAMENOTE Kb435l Kablolu Mekanik Rgb Gaming Klavye
GAMENOTE Kb435l Kablolu Mekanik Rgb Gaming Klavye / USB / Yok / Türkçe Q Klavye / Gaming / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Hocam sen bilirsin ama benim attığım klavye philips klavyeden çok daha kaliteli bir ürün. Tabi ki senin bileceğin iş. Şimdiden hayırlı olsun o zaman.yok aga daha fazla katamıyom üstüne üzerine mouse da alacam şimdi kulaklıkda alıyom yani hepsi birlikte 650-670gibi bir fiyat tutuyor zarzor karşılıyacam şimdi @SpeedCar ın attığı klavyeyi sevdim baktım forumda da çok sayıda öneri var güzelde indirime girmiş onu alıcam