MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,275
3.8 ile 0.2 yazıyor sitesinde.Apex pro mini de 0.1 mm ile 4 mm arası ayarlanıyor. Steelseries in en hassas switchleri apex pro mini de
3.8 ile 0.2 yazıyor sitesinde.Apex pro mini de 0.1 mm ile 4 mm arası ayarlanıyor. Steelseries in en hassas switchleri apex pro mini de
Tkl ye bakıyorsundur. Minide 0.1 ile 4 arası. Kendimde kullanıyorum. Sitesindede öyle yazıyor3.8 ile 0.2 yazıyor sitesinde.
Dareu EK75 RT bu klavye iyi duruyor alabilirim teşekkürlerAlınmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Blackwidowların alayı kronik sorunlu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-ek75-rt-magnetic-switch-mechanical-keyboard-beyaz Bu fiyata alabileceğin en iyi klavye açık ara Dareu EK75 RT'dir. Manyetik switch var mekanik yerine. Adjustable trigger point ve rapid trigger özelliği mevcut. Switch mesafesini 4.0mm ile 0.1mm arasına ayarlayabiliyorsun. Özellikle rekabetçi oyunlarda çok büyük artı bu da. PBT keycaps Hot swap RGB ve yazılım desteğinden bahsetmiyorum bile.
Doğrudur hocam. Yine de 4kdan düşmesini beklemek yerine EK75 RT almak çok daha mantıklı olacaktır.Tkl ye bakıyorsundur. Minide 0.1 ile 4 arası. Kendimde kullanıyorum. Sitesindede öyle yazıyor
Kişiye kalmış. Steelseries in özellikleri oldukça iyi. 1 tuşla 3 işlev yapılıyor. Her tuş ayrı ayrı renklendiriliyor. Senin dediğinde o özellikler var mı bilmiyorumDoğrudur hocam. Yine de 4kdan düşmesini beklemek yerine EK75 RT almak çok daha mantıklı olacaktır.
Daha yeni indirimden çıktı yakın zamanda girmez gibi.Fiyatı çok oynak ara sıra 3 civarına düşüyor. Ayrıca nasıl manyetik değil. Apex pro serisi manyetik
Yapıştır geç hoca bütçenizdeki en iyi klavye.Dareu EK75 RT bu klavye iyi duruyor alabilirim teşekkürler
Trendyolda sürekli değişiyor. Bi gün başka bi gün başka. Ben 3500 e almıştım. 3500 ü hakediyorDaha yeni indirimden çıktı yakın zamanda girmez gibi.
Var tabiiki o özellikleri olmayanı klavyeden saymıyorlar artık.Kişiye kalmış. Steelseries in özellikleri oldukça iyi. 1 tuşla 3 işlev yapılıyor. Her tuş ayrı ayrı renklendiriliyor. Senin dediğinde o özellikler var mı bilmiyorum
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09QP8XH7L/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 bu klavye nasıl sence?Doğrudur hocam. Yine de 4kdan düşmesini beklemek yerine EK75 RT almak çok daha mantıklı olacaktır.
ç@p fiyatına göre berbat bir klavye.
Peki Dareu EK75 RT klavye genelde bu fiyattan mı gidiyor biraz daha sakin olup indirim beklemek mantıklı mı sen olsan ne yapardın?ç@p fiyatına göre berbat bir klavye.
aldım aga klavyeyi teşekkürler öneri içinŞuan indirimli fiyatı zaten. İndirimsiz fiyatı 5 bin liraya yakın.