Hocam onu sipariş ettim bu fiyatlardaydı aldım sahte çıktı iade ettimJBL C200SI dışında seçenek yok gibi bir şey.
Tamam orijinalini alHocam onu sipariş ettim bu fiyatlardaydı aldım sahte çıktı iade ettim
Bu fiyatta orijinali yok orijinal olduğunu düşündüklerim 500tl den aşağı değilTamam orijinalini al
Tamam orijinalini al
Pardon la C100SI 200 değil 200 yok bu parayaBu fiyatta orijinali yok orijinal olduğunu düşündüklerim 500tl den aşağı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu nasıl hocamPhilips TAE1126BK/51 1000 Series Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Philips TAE1126BK/51 1000 Series Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam baktım c100sı en az 270tl var 200tl ye satana bek güvenemedim ama o kadar bütçem yokPardon la C100SI 200 değil 200 yok bu paraya
Hİ-Fİ ne oluyor hocam kablosuz mu yaniTavsiye Ederim .
QKZ AK6 Yüksek Bas Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık - KZ Kulaklık
QKZ AK6 Fiyat: 349,90 TL, Aynı Gün Ücretsiz Kargo. QKZ AK6 1DD Dinamik Sürücü, HiFi Yüksek Bass, Mikrofonlu, Kulak İçi Kulaklıkwww.kzkulaklik.com
kablolu bu 3. resimdede belliHİ-Fİ ne oluyor hocam kablosuz mu yani
Peki hocam kulaklık kulakta rahat duruyor mu acıtıyor mu yani