Neler Yeni

200tl kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
taha alkan
Bütçe
200
Merhaba arkadaşlar ben kulaklık almak istiyorum bütçem 200 tl arkadaşım James Donkey 710 aldı kulaklık iyi hoş ama mikrofonu susturma yok bende çok baskın yediğim için arıyorum öyle bir özellik birde benim almak istediğim sharkoon er 30 oda iyi hoş herşeyi güzel fakat James Donkey deki kadar pamuğu yok James Donkey çok rahat falan diyorlar bilmiyorum sizce hangisini alayım yada bana başka bir kulaklık önerir misiniz ikisinin birleşimi falan yardımcı olursanız sevinirim

Hermitus

80+ Bronze
Er30 kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
taha alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hermitus

80+ Bronze
Kulak pedi terletiyor mu? Kafada ağrı yapıyor mu sıkıyor mu. Cızırtı varmı mikrofonu falan nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çevresel ses epey de yok diyor James Donkey de var ve James Donkey 112db sharkoon 109db
Kutusundan 2 tane ped çıkıyor 1. deri takılı geliyor. rahat ama uzun kullanımda kesin terletir. 2. ise kumasş bu da rahat ama deri daha yumuşak. kumaş neredeyse hiç terletmiyor tam yaz aylarında kullanmalık. mikrofonu ben başarılı buldum bir ses kaydı atabilirim istersen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kutusundan 2 tane ped çıkıyor 1. deri takılı geliyor. rahat ama uzun kullanımda kesin terletir. 2. ise kumasş bu da rahat ama deri daha yumuşak. kumaş neredeyse hiç terletmiyor tam yaz aylarında kullanmalık. mikrofonu ben başarılı buldum bir ses kaydı atabilirim istersen.
kutudan 2 farklı ped çıkması büyük bir artı özellikle bu bütçede çok iyi.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Arkadaşlar konu açıp kirlilik yapmamak için buraya soracağım sorun olmaz ise 250 TL usb veya tek jak girişli bir kulaklık önerebilir misiniz

Keptın

80+ Silver

Hermitus

80+ Bronze
Arkadaşlar konu açıp kirlilik yapmamak için buraya soracağım sorun olmaz ise 250 TL usb veya tek jak girişli bir kulaklık önerebilir misiniz
Rush er30 usb hocam. ben laptop kullanıyorum tek jak girişi var o yüzden jak girişli almadım. ama jak girişli olmadığı içinde telefonda kullanamıyorum. ikisininde kendisince artısı var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,130
Üyeler
167,932
Son üye
hamsi31
Top Bottom