kanka ikisini karşılaştırırsan ne dersin hangisi daha sağlam oynanış açısından ikiside farklı konseptler ama bilemiyorum dying light 1 e saramamıştım spolir yediğim için ve oyun optimize değildiBen iki oyunuda aldım ne tür oyun sevdiğine bağlı genel olarak iki oyunda güzel
Spiderman remastered yerine miles morales öneririm. Miles Moralesin fizikleri daha iyi remastered biraz daha yavaş.kanka ikisini karşılaştırırsan ne dersin hangisi daha sağlam oynanış açısından ikiside farklı konseptler ama bilemiyorum dying light 1 e saramamıştım spolir yediğim için ve oyun optimize değildi
öte yandan süper kahramlan oyunları beni hiç sarmıyor tavsiyen nedir ?
evet ikisinide teknik olarak steam üzerinden elde edicemSteam'den mi alacaksınız?
miles morales 250tl benim bütçemi aşıyorSpiderman remastered yerine miles morales öneririm. Miles Moralesin fizikleri daha iyi remastered biraz daha yavaş.
Hocam direkt steam üzerinden alacaksanız nays ile alın güzel bir cashbacki var. %20evet ikisinide teknik olarak steam üzerinden elde edicem
miles morales 250tl benim bütçemi aşıyor
o nasıl oluyor hocam anlatabilirmisinizHocam direkt steam üzerinden alacaksanız nays ile alın güzel bir cashbacki var. %20
Spider Man daha oynama şansım olmadı iki oyunda açık dünya oyunu karar senin dying light baya sarıyor 1 haftadır başından kalkamıyorum oyununkanka ikisini karşılaştırırsan ne dersin hangisi daha sağlam oynanış açısından ikiside farklı konseptler ama bilemiyorum dying light 1 e saramamıştım spolir yediğim için ve oyun optimize değildi
öte yandan süper kahramlan oyunları beni hiç sarmıyor tavsiyen nedir ?
doğru ama o zamanda iade gibi bir şans doğar bendeZombi seviyorsan DL paketi, açık dünya olsun ben uçup kaçayım bi de adam döverim diyorsan Spiderman.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca Dying Light sarmadiysa 2. oyunda 1. oyunun tutan yönlerinin üzerine gittiler yine sarmayabilir yani. 20 liralık Porject Zomboid'e 200 lira vermis olma sonra.
Seninle aynı oyun zevkine sahip bir oyuncunun incelemelerini izlemeni tavsiye ederim.doğru ama o zamanda iade gibi bir şans doğar bende
açık dünya seviyorum ama çok kararsız kaldım her öneriye açığım ikisinden birini alabilirim sadece