ssınavlar iptal edliebilirBeyler iki üç tane haber sitesinde kalma yok diye okudum birde burda sorayım ortalamamız ne olursa olsun sınıftan geçecek miyiz (LİSE) ?
imkansızssınavlar iptal edliebilir
imkansız değil neden imkansız olsun sınavsız sistem dünyanın bir çok ülkesinde var bir dönem bizde olsa kimse bir şey kaybetmezimkansız
Onların genç nüfusü ile bizimki aynı mı?imkansız değil neden imkansız olsun sınavsız sistem dünyanın bir çok ülkesinde var bir dönem bizde olsa kimse bir şey kaybetmez
bbizimkilerdan daha fazla ama onlar tek seferlik yapmıyorlar amerikada sınav sistemi yok onu diyorum biz bu sistemi 1 dönem uygulasak bir şey olmazOnların genç nüfusü ile bizimki aynı mı?
bir düşün nerede yaşıyorsunbbizimkilerdan daha fazla ama onlar tek seferlik yapmıyorlar amerikada sınav sistemi yok onu diyorum biz bu sistemi 1 dönem uygulasak bir şey olmaz
Burası Türkiye, farkımız tarzımız.bbizimkilerdan daha fazla ama onlar tek seferlik yapmıyorlar amerikada sınav sistemi yok onu diyorum biz bu sistemi 1 dönem uygulasak bir şey olmaz
Lisede öyle orta okulda felan 45 diye hatırlıyorum.ortalama 50 üstündeyse istediğin kadar dersten kalabiliyorsun ben böyle biliyorum