Neler Yeni

2020 Aralık Ayı en f/p internet sağlayıcı nedir?

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Arkadaşlar malum bu zoom dersleri falan internet kullanılmaz hale geldi evdeki modemi parçalayacak durumdayım.
Bana lütfen taahhüt istemeyen ilgili ADSL/VDSL altyapıda internet sunan söz verdikleri hızı sonuna kadar veren başıma dert açmayacak bir internet sağlayıcı önerir misiniz?.
Mümkünse Avantajları/Dezavantajları `yla birlikte.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Arkadaşlar malum bu zoom dersleri falan internet kullanılmaz hale geldi evdeki modemi parçalayacak durumdayım.
Bana lütfen taahhüt istemeyen ilgili ADSL/VDSL altyapıda internet sunan söz verdikleri hızı sonuna kadar veren başıma dert açmayacak bir internet sağlayıcı önerir misiniz?.
Mümkünse Avantajları/Dezavantajları `yla birlikte.
ben yarın falan milleni.com a geçicem vodafonede internet sürekli gidiyor ve acayip ping var

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
millenicom üzerinden altyapı sorgulayıp atar mısın
bir kaç farklı firmadan da baktım hepsi 82mbps diyor. Türk Telekom Hipernet gösteriyor Vodafone ADSL gösteriyor max 50mbps paket öneriyor.
Aktif olarak Türk Telekom 16mbps ADSL internet kullanıyorum. Aile binası max 12 cihaz bağlandığı oluyor.
Screenshot_19.png

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bir kaç farklı firmadan da baktım hepsi 82mbps diyor. Türk Telekom Hipernet gösteriyor Vodafone ADSL gösteriyor max 50mbps paket öneriyor.
Aktif olarak Türk Telekom 16mbps ADSL internet kullanıyorum. Aile binası max 12 cihaz bağlandığı oluyor.
Alıntıyı görüntüle
değerler iyi, ben 110tl lik olan paketi öneriyorum millenicomun, taahhüt yakın zamanda bitiyorsa onu bekleyin öyle geçin eğer hala vakti varsa türk telekomun 35mbps lik paketini öneriyorum taahhüt süresinin böyle yaptığınız zaman değişmemesi lazım

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
değerler iyi, ben 110tl lik olan paketi öneriyorum millenicomun, taahhüt yakın zamanda bitiyorsa onu bekleyin öyle geçin eğer hala vakti varsa türk telekomun 35mbps lik paketini öneriyorum taahhüt süresinin böyle yaptığınız zaman değişmemesi lazım
sağolasın reis yorumlarını değerlendireceğim

Top Bottom