Razer konusunda önyargılarım var. Bazı kullanmış arkadaşlarım rahatsız olduğunu söylemişlerdi.Müzik için kendim de kullandığım Razer Kraken TE modelini tek geçerim. Oyun performansı da gayet iyi. İsterseniz 2-3 güne uzun bir inceleme yazısı da yayınlayabilirim sizin için. O kadar ısrarcıyım bu modeli almanızda.
Arctis 3 müzik için alınabilecek en kötü kulaklık olabilir. Kullanıp hiç memnun kalmamıştım müzik kısmında.Alt modelleri de var tavsiye ederim.
O önyargılar bende de vardı. Hala var ama kesinlikle kulaklık modelleri için değil artık .Razer konusunda önyargılarım var. Bazı kullanmış arkadaşlarım rahatsız olduğunu söylemişlerdi.
Hmm, hangi markalar önerirsin dostum?Arctis 3 müzik için alınabilecek en kötü kulaklık olabilir. Kullanıp hiç memnun kalmamıştım müzik kısmında.
O önyargılar bende de vardı. Hala var ama kesinlikle kulaklık modelleri için değil artık .
Corsair Void Pro RGBYaza doğru kulaklık almayı düşünüyorum Hyperx Cloud vardı bozuldu tamir edilemiyor. 400-1000 tl arası hem oyun için hem de müzik için ideal dediğiniz kafaüstü kulaklıklar nelerdir?