Neler Yeni

2020'nin En İyi Anti-Virüs Programları

Arkadaşlar hiç uzatmıyorum, harika bir siteye denk geldim, onlarca dilde yazılmış makaleler var. Mutlaka istifade etmenizi isterim...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Batuhan5356

80+ Silver
Arkadaşlar hiç uzatmıyorum, harika bir siteye denk geldim, onlarca dilde yazılmış makaleler var. Mutlaka istifade etmenizi isterim...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eset (y)

Batuhan5356

80+ Silver
Benim kişisel deneyimlerime göre eset artık pek sağlam çalışmıyor, Ben bireysel olarak Kaspersky kullanıyorum. Linkteki makaleyi yazan adam çok iyi anlatmış, antivirüslerin + ve - yanlarını. Eset içinse kullanıcı dostu değil yazmış. Ben katılıyorum buna :D
o da iyi ozmn en iyi Windows Defender (y) hem ücretsiz hem çok iyi :)

parasını bastırıp satın almadığın hiçbir antivir. yazılım güvenilir değildir hocam

Ücretsizler de Kaskersky Cloud Securty kullandım, ev kullanıcıları için gayet iyi performans verdi. Ben Total kullanıyorum ama onuda kaçak key ile :)
şimdi 2 tür key var bence.
1.si orjinal satın alınan ve kullanılacak yazılımın istenildiği gibi çalışmasını sağlayan
2.si yazılımı yine tam olarak aktive eden fakat gösterişte çalışıp arka planda yatan
çizim ve tasarım programlarında, watchout programlarında, video edit programlarında bu kırık keyler kendini şak diye ortaya atıyor. mesela video editliyorum render alırken tak diye atıyor program.tüm emek zayi oluyor.

şimdi 2 tür key var bence.
1.si orjinal satın alınan ve kullanılacak yazılımın istenildiği gibi çalışmasını sağlayan
2.si yazılımı yine tam olarak aktive eden fakat gösterişte çalışıp arka planda yatan
çizim ve tasarım programlarında, watchout programlarında, video edit programlarında bu kırık keyler kendini şak diye ortaya atıyor. mesela video editliyorum render alırken tak diye atıyor program.tüm emek zayi oluyor.
Anladım, aslında mantıklı. Allah'tan antivirüs programlarında öyle bir şeye rastlamadım.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
En iyi deneyimi Kaspersky ile aldım. Eset in bazen fark edemediği dosyaları dahi fark etti ayrıca tarama sürelerinde de Eset ten daha başarılı gibi hissettirdi.

Top Bottom