Hocam stok yok dediğim 2 tane bisiklet falan var yaniistanbulda yaşıyor isen alt geçit var eminönüne giderken ordan alabilirsin baya kaliteliler taksit 3 yapıyolar banka 3 daha ekliyor 6 taksite 600 TL ye çok güzel bisikletler var internette çok fazla stok eklenmez genelde mağazadan satarlar
Kaliteli mi eminönündekiler?istanbulda yaşıyor isen alt geçit var eminönüne giderken ordan alabilirsin baya kaliteliler taksit 3 yapıyolar banka 3 daha ekliyor 6 taksite 600 TL ye çok güzel bisikletler var internette çok fazla stok eklenmez genelde mağazadan satarlar
Dostum kargocuyum çatır çatır bisiklet taşıyoruz stok var benceArkadaşlar hiçbir bisiklet mağazasında stok yok ne zaman gelir?
hocam gidin görün yaklaşık 2 katvar her katta 20 satıcı altgeçitte 2 taraftada var 40 mağazadan birinde bakarsınız beğendiğinizi alırsınızHocam stok yok dediğim 2 tane bisiklet falan var yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaliteli mi eminönündekiler?
kargoları fırlatmıyosunuz demi benim burda bir firma var namı değer kırmızı eski arabalara sahip kargoyu telefon ekranı vardı büyük kutuda kapıdan içeri attı gittiDostum kargocuyum çatır çatır bisiklet taşıyoruz stok var bence
Kargosunu göre, firlatiyoruz niye fırlatmaylimhocam gidin görün yaklaşık 2 katvar her katta 20 satıcı altgeçitte 2 taraftada var 40 mağazadan birinde bakarsınız beğendiğinizi alırsınız
kargoları fırlatmıyosunuz demi benim burda bir firma var namı değer kırmızı eski arabalara sahip kargoyu telefon ekranı vardı büyük kutuda kapıdan içeri attı gitti
aaa ayıp be kargo fırlatılır mıKargosunu göre firlatiyoruz niye fırlatmaya kim
Arıyoruz abi ayakkabin geldi evde yoksun balkona atiyom diyorum at diyor sonra denemeler başlasınaaa ayıp be kargo fırlatılır mı
ayakkabı atılır telefonvar adam evde yoksa napcan peki?Duvara çıkıp 2. Katın balkonuna firlattigim oluyor
Arıyoruz abi ayakkabin geldi evde yoksun balkona atiyom diyorum at diyor sonra denemeler başlasın
Yapacak bişey yok ararız komşusuna falan isterse birakiriz yoksa paşa paşa şubeye gelirayakkabı atılır telefonvar adam evde yoksa napcan peki?