Neler Yeni

2021 ürünlerinin belli bir çıkma tarihi var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Berkehan Köse
Bütçe
9000
Merhabalar. Sessiz, performanslı, bataryası iyi bir ultrabook bakıyordum üniversite için. Matebook 14(2020) versiyonunu almayı düşünüyordum ama pek acelem de yok. Şöyle bir yeni yılın ürünlerini de göreyim dedim. Yeni yılın ürünleri tahminen ne zaman gelir? Bunların dönemleri falan var mı?

slayerzs34

80+ Bronze
Ürünler çıktıktan 6 ay sonra fiyatları da düşer. Çıkınca hemen alma istersen kampanya yoksa Q1 Q2 dönemler var bilirsin 3 aylık dönemler ilk çeyrek ikinci üçüncü dördüncü çeyrek diye genelde ikinci çeyrekte ürünler satışta olur kanımca

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Berkehan Köse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünler çıktıktan 6 ay sonra fiyatları da düşer. Çıkınca hemen alma istersen kampanya yoksa
Daha iyi bir ürün olur da ön siparişte iyi bir fiyat bulurum belki diye bekliyorum aslında. Almadan önce burda danışırım zaten bilenlere. Şu anki modeller iyi ama tam tatmin olamadım gibi hissediyorum. Acelem de yok şu anki bilgisayarım da iyi. Bekleyip bir göreyim dedim.

slayerzs34

80+ Bronze
Kesinlikle üçüncü çeyreği bekle 9. ve 11. ay arasını. Yan firmalar da ürünleri çıkartır. Mesela MSI çıktı ilk çeyrek Asus üçüncü çeyrekte satışta olur vs

Top Bottom