adam apple diyor samsungun haftada bir çıkardığı telefonlardan atıyosun kankaHayır alınmaz.
@BaşaramadıkAbi @Evil Belief
Samsung Galaxy A52 (SM-A525F) Cep Telefonu
Samsung Galaxy A52 SM-A525F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Fanboy seni.adam apple diyor samsungun haftada bir çıkardığı telefonlardan atıyosun kanka
alınır bu arada temiz bulursan bataryasını şehirindeki apple yetkili bayi değiştiriyor 200 TL'yeSa 2. El 4200tl ye IPHONE 8PLUS 64GB alınır mı? ?
Bataryası 1 günü çıkarırmı?
İlla iPhone olacak ise alınır.Sa 2. El 4200tl ye IPHONE 8PLUS 64GB alınır mı? ?
Bataryası 1 günü çıkarırmı?
Hayır alınmaz.
@BaşaramadıkAbi @Evil Belief
Samsung Galaxy A52 (SM-A525F) Cep Telefonu
Samsung Galaxy A52 SM-A525F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
2 kat iyi olması dışında pek sıkıntı yok. Apple Ali Koç'un oğlu değilsen gerek yok.adam apple diyor samsungun haftada bir çıkardığı telefonlardan atıyosun kanka
2018e kadar samsung kullandım iosa geçtim ve baya fark var gerekirse fanboyluk yaparım :dFanboy seni.
Hangi model Samsung kullandın?2018e kadar samsung kullandım iosa geçtim ve baya fark var gerekirse fanboyluk yaparım :d
S 3 mini .Hangi model Samsung kullandın?
aga geçen sene sıfır 7plus aldım 32 gb aylık 7 tlyede 50gb ıcloud alıyorum ne kasma donma hala 1 günden fazla gidiyor şarj aletim samsung alıp yağlı boya gibi ön kameramı kullanayım2 kat iyi olması dışında pek sıkıntı yok. Apple Ali Koç'un oğlu değilsen gerek yok.
Şimdi s3 miniden İPhone ya geçtim desene.2018e kadar samsung kullandım iosa geçtim ve baya fark var gerekirse fanboyluk yaparım :d
s6 edge plus , s7, a7 2017, ve öncesi s3 mini s4 mini lk telefonumda samsungun cu coldmu ne bilmiyorum adınıHangi model Samsung kullandın?