Neler Yeni

2021 yılındı 2.el IPHONE 8 PLUS Alınır mı? ?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
mali müşavirim burada kendi türkçemi gösterecek kadar vaktim yok resmi kurumlara dilekçe falan yazmıyorum burada bu kadar kasmaya gerek yok 2 tane nokta virgül kullanınca bilgili olmuyorsun :d
"Bir cahilin hatasını düzeltmeye kalkmayın sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin size minnettar kalacaktır."

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
"Bir cahilin hatasını düzeltmeye kalkmayın sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin size minnettar kalacaktır."
aynen kanka ASDKADQPDOASDAS
Mesaj otomatik birleştirildi:

sustuğu arada googleden bu sözü bulmaya gitmiş bide cidden komiksin kanka tamam en tdk sensin

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

sustuğu arada googleden bu sözü bulmaya gitmiş bide cidden komiksin kanka tamam en tdk sensin
Senin yüzünden uyarı yemeye niyetim yok.

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Senin yüzünden uyarı yemeye niyetim yok.
dostum uyarı yemek istemiyorsan burada milletin türkçesine laf ederek bilgili görünmeye çalışma hadi gorusuruz işim var sende burada akşama kadar reaksiyon kasıp kendini avut ilerde bi yere gelemeyeceksin

Muhammet Emir Bozat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Muhammet Emir Bozat

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
dostum uyarı yemek istemiyorsan burada milletin türkçesine laf ederek bilgili görünmeye çalışma hadi gorusuruz işim var sende burada akşama kadar reaksiyon kasıp kendini avut ilerde bi yere gelemeyeceksin
Bu nasıl bir cahillik ya. İlk defa gördüm.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Dostlar adamın 4.500 TL bütçesi var, şu A52'yi salalım (3.900 TL).

Toxiclik yapmayalım hocam, burada tartıştığınız arkadaşların hepsi de yüksek bütçede iPhone öneren insanlar zaten.

Ancak bütçe 4.500 TL ve bu bütçede kimin ne şekilde kullandığı belirsiz 4 yıllık iPhone 8 alacağına sıfır ve OLED ekranlı Android cihazlar almasını öneriyoruz.

Siz Android'i terk edeli o taraftaki gelişmelerden bihabersiniz sanırım. SD865'li S20 FE'nin iPhone 11'i bile bazı konularda tokat manyağı yaptığı gibi bir gerçek var.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
Evren avcı
eğer androıd telefon almak istersen kesinlikle f2 pro almalısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,254
Üyeler
160,054
Son üye
eayberkc
Top Bottom