Büyük hata olmuş sizinki, iki cihazı da kullanmış biri olarak S24+'ı 13 PM'in önüne bile koymam şahsen.S24+ kullanıyorum 0 aldım öncesinde 14 pro kullanıyordum samsung ekranı ciddi anlamda güzel harici iphone her konuda iyi kamera yazılım hız vs hangisine öncelik veriyorsan ona göre seçimini yap eğer s24+ 1 ay deneme imkanım olsaydı 14 prodan geçmezdim bende senin gibi konu açtım ve çoğunluğun Android tavsiyesi üzerine geçtim ama pişmanım güzel bir değişim kampanyası bekliyorum değiştirmek için
Kesinlikle haklısınız ben uzun yıllar 5 serisinden beri iphone kullanan biri olarak sıkıldım ve değişim aradım samsung s serisinin çok övülmesi sebebiyle şans vermek istedim ama dediğiniz gibi büyük hata olduBüyük hata olmuş sizinki, iki cihazı da kullanmış biri olarak S24+'ı 13 PM'in önüne bile koymam şahsen.
Bence iphone'u al, şahsen ben alırdım. bende xiaomi'den geçtim ilk başlar bi zorlayıcı oluyor ondan sonra kendin şey demeye başlıyorsun aynı android gibi, basit kullanımı.ben de şu an kacak xiomi kullanıyorum 2 bucuk yildir buyuk ihtimalle 40 k teklif edicem kabul ederse alicam ki zaten al git senin olsun diyor adam tanidigim oldugu icin o da 16 pm ue gececekmis ondan dolayi veriyor
s23 ultra bulursu o fiyataarkadaslar 40 k ya 0 s24 plus mu yoksa 2. el tertemiz 87 pil 1 bucuk yil kullanilmis iPhone mi bu aksam s 24 plus alicaktim karsima boyle firsat cikti satan kisi tanidik
yazılım ve hız konusunda samsung hızlı sen 14'e alışmışsın o yüzden öyle geliyorS24+ kullanıyorum 0 aldım öncesinde 14 pro kullanıyordum samsung ekranı ciddi anlamda güzel harici iphone her konuda iyi kamera yazılım hız vs hangisine öncelik veriyorsan ona göre seçimini yap eğer s24+ 1 ay deneme imkanım olsaydı 14 prodan geçmezdim bende senin gibi konu açtım ve çoğunluğun Android tavsiyesi üzerine geçtim ama pişmanım güzel bir değişim kampanyası bekliyorum değiştirmek için
7 yil guncelleme. Bana gore daha iyi arayuz daha iyi batarya android ozgurlugu. S24+ daha yeni bir telefon yerinizde olsamda S24+ alirdim iphone pro serisini begenen biri olarak s24+ alirdimbence cok iyi denk geldigini dusunyorum pili orjinaliyle degişem bile 45 e geliyor daha once hic iphone kullanmadim bu arada hevesim var ama bilemiyorum cok kararsızım
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesela