Neler Yeni

0 s24 plus mu 2. el iphone 14 pro max mı

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
kadir
S24+ kullanıyorum 0 aldım öncesinde 14 pro kullanıyordum samsung ekranı ciddi anlamda güzel harici iphone her konuda iyi kamera yazılım hız vs hangisine öncelik veriyorsan ona göre seçimini yap eğer s24+ 1 ay deneme imkanım olsaydı 14 prodan geçmezdim bende senin gibi konu açtım ve çoğunluğun Android tavsiyesi üzerine geçtim ama pişmanım güzel bir değişim kampanyası bekliyorum değiştirmek için
Büyük hata olmuş sizinki, iki cihazı da kullanmış biri olarak S24+'ı 13 PM'in önüne bile koymam şahsen.

Sycl1299

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Soner Yücel
Büyük hata olmuş sizinki, iki cihazı da kullanmış biri olarak S24+'ı 13 PM'in önüne bile koymam şahsen.
Kesinlikle haklısınız ben uzun yıllar 5 serisinden beri iphone kullanan biri olarak sıkıldım ve değişim aradım samsung s serisinin çok övülmesi sebebiyle şans vermek istedim ama dediğiniz gibi büyük hata oldu

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre
ben de şu an kacak xiomi kullanıyorum 2 bucuk yildir buyuk ihtimalle 40 k teklif edicem kabul ederse alicam ki zaten al git senin olsun diyor adam tanidigim oldugu icin o da 16 pm ue gececekmis ondan dolayi veriyor
Bence iphone'u al, şahsen ben alırdım. bende xiaomi'den geçtim ilk başlar bi zorlayıcı oluyor ondan sonra kendin şey demeye başlıyorsun aynı android gibi, basit kullanımı.

RayqHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Rayq61
arkadaslar 40 k ya 0 s24 plus mu yoksa 2. el tertemiz 87 pil 1 bucuk yil kullanilmis iPhone mi bu aksam s 24 plus alicaktim karsima boyle firsat cikti satan kisi tanidik
s23 ultra bulursu o fiyata
Mesaj otomatik birleştirildi:

S24+ kullanıyorum 0 aldım öncesinde 14 pro kullanıyordum samsung ekranı ciddi anlamda güzel harici iphone her konuda iyi kamera yazılım hız vs hangisine öncelik veriyorsan ona göre seçimini yap eğer s24+ 1 ay deneme imkanım olsaydı 14 prodan geçmezdim bende senin gibi konu açtım ve çoğunluğun Android tavsiyesi üzerine geçtim ama pişmanım güzel bir değişim kampanyası bekliyorum değiştirmek için
yazılım ve hız konusunda samsung hızlı sen 14'e alışmışsın o yüzden öyle geliyor

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
bence cok iyi denk geldigini dusunyorum pili orjinaliyle degişem bile 45 e geliyor daha once hic iphone kullanmadim bu arada hevesim var ama bilemiyorum cok kararsızım
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela
7 yil guncelleme. Bana gore daha iyi arayuz daha iyi batarya android ozgurlugu. S24+ daha yeni bir telefon yerinizde olsamda S24+ alirdim iphone pro serisini begenen biri olarak s24+ alirdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,682
Üyeler
161,323
Son üye
anonymousMBC
Top Bottom