Neler Yeni

0 s24 plus mu 2. el iphone 14 pro max mı

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
kadir
Bu paraya tartışmasız 14 PM tabii ki.
Değişeni yoksa temizse düşünme iPhone'u al.
Diyelim seneye değiştireceksin iPhone 60 eder, samsungu 30a zor satarsın bilgin olsun.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Sıkıntısı yoksa 14PM ama tek sebebi piyasası. S24+ asla aratmaz.

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Emre
Server kayıtlı s24 u yanına da saat

zyraxone

80+
Bu paraya tartışmasız 14 PM tabii ki.
Değişeni yoksa temizse düşünme iPhone'u al.
Diyelim seneye değiştireceksin iPhone 60 eder, samsungu 30a zor satarsın bilgin olsun.
İkisinide değiştirirken berbat takas veriyorlar 15promaxime (512) 16pm 512 geçis icin 50k teklif ettiler aldığım fiyatına alyında samsungtata s23 ultra dan s24 ultraya 40k mı ne ikiside kötü yani su saçma cümleyi bıraksak mı? İkiside tr bazında iyi değil.

2.el satıyoruz diyeceğim ama senin dediğin konu direk para mevzusu olduğu için girmiyorum. Trde iphone satmak daha kolay.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
kadir
yani su saçma cümleyi bıraksak mı? İkiside tr bazında iyi değil.
bu cihazları takasla kullanmak mantıksız.
takas bu işten anlamayanların işidir.
şahsa satacaksın şahıstan alacaksın.
iddia ediyorum seneye 550-600 dolar/euro zarara girer Samsung alırsa.
Mantıklı geliyorsa alınır 🙂

zyraxone

80+
bu cihazları takasla kullanmak mantıksız.
takas bu işten anlamayanların işidir.
şahsa satacaksın şahıstan alacaksın.
iddia ediyorum seneye 550-600 dolar/euro zarara girer Samsung alırsa.
Mantıklı geliyorsa alınır 🙂
2. El bakarsak yine fiyattan fiyata değişiyor pahalı satanda var ucuz satanda. Bu arkadaş mesela bedavaya veriyor 14pmyi 2.el bu zarar değilde ne mesela. Ama yüksek fiyata satmayı denen ve satanlardan var. Aynısı samsung içinde geçerlidir sanırım (samsung piyasasına bakmadım çok fazla fiyat aralığı var)

erenn16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren
2. El bakarsak yine fiyattan fiyata değişiyor pahalı satanda var ucuz satanda. Bu arkadaş mesela bedavaya veriyor 14pmyi 2.el bu zarar değilde ne mesela. Ama yüksek fiyata satmayı denen ve satanlardan var. Aynısı samsung içinde geçerlidir sanırım (samsung piyasasına bakmadım çok fazla fiyat aralığı var)
maddiyati iyi birisi o yuzden veriyor hatta bana ne veriyorsan fark etmez telefon senin olsun dedi ama bir bucuk yil kullanilmis telefonu almak bazen mantikli gelmiyor onun disinda telefon cok guzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

maddiyati iyi birisi o yuzden veriyor hatta bana ne veriyorsan fark etmez telefon senin olsun dedi ama bir bucuk yil kullanilmis telefonu almak bazen mantikli gelmiyor onun disinda telefon cok guzel
ve pil yuzde 87 baska soru u yok

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
kadir
Bu arkadaş mesela bedavaya veriyor 14pmyi 2.el bu zarar değilde ne mesela.
O tamamen onun enayiliği. Eğer dediği gibi hatasızsa.
O cihazı bugün 55e satarım.
Samsung kendi fiyat düşüşü yaşattığı için hiç düşmese %15 düşüyor bir sene içinde, apple tarafında ise gelmedi dediğimiz dönemde %5 zam geliyor.
Yani bu konu tartışmaya değmez.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
murat
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve pil yuzde 87 baska soru u yok
parça değiimediyse ne olacak ki araba değil bu km çok olunca sorun yaratmıyor o kadar en kötü bi pil değişimi masrafın olur satarken de rahatça satarsın

zyraxone

80+
Zaten olay o. Parası olmayan düsünüyor.
O tamamen onun enayiliği. Eğer dediği gibi hatasızsa.
O cihazı bugün 55e satarım.
Samsung kendi fiyat düşüşü yaşattığı için hiç düşmese %15 düşüyor bir sene içinde, apple tarafında ise gelmedi dediğimiz dönemde %5 zam geliyor.
Yani bu konu tartışmaya değmez.
Ben bunu inkaar etmiyorum ki? O zam veya indirim bizi ilgilendirmez 2. El bakıyoruz ha evet samsungu ciddi etkiliyor 2. El piyasasında ama iphone icin pekte sıkıntı değil.

Ben telefon alırken kullanımıma bakıyorum sonradan satıp satamayacağım derdi pekte umrumda olmuyor nede olsa telefonu alıyorum. o yüzden bana mantıksız geliyor olabilir. Telefonu bir yatırım aracı olarak görmek veya sonrasını düşünmek bence baya saçma ve gereksiz bir şey.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
kadir
satıp satamayacağım derdi pekte umrumda olmuyor
Benim için de piyasası önemli mesela, kişiden kişiye değişir.
Neyi tartışıyoruz?
Kullanım konusunda da İOS önde fakat öyle olsun bakalım.

zyraxone

80+
Benim için de piyasası önemli mesela, kişiden kişiye değişir.
Neyi tartışıyoruz?
Kullanım konusunda da İOS önde fakat öyle olsun bakalım.
Kullanım konusu cümlesi bir tık anlamsız ama en iyi eko sisteme bakacaksın evet ios. Bu yıl biraz tökezledi ama düzeltti durumu

Sycl1299

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Soner Yücel
S24+ kullanıyorum 0 aldım öncesinde 14 pro kullanıyordum samsung ekranı ciddi anlamda güzel harici iphone her konuda iyi kamera yazılım hız vs hangisine öncelik veriyorsan ona göre seçimini yap eğer s24+ 1 ay deneme imkanım olsaydı 14 prodan geçmezdim bende senin gibi konu açtım ve çoğunluğun Android tavsiyesi üzerine geçtim ama pişmanım güzel bir değişim kampanyası bekliyorum değiştirmek için

Top Bottom