İkisinide değiştirirken berbat takas veriyorlar 15promaxime (512) 16pm 512 geçis icin 50k teklif ettiler aldığım fiyatına alyında samsungtata s23 ultra dan s24 ultraya 40k mı ne ikiside kötü yani su saçma cümleyi bıraksak mı? İkiside tr bazında iyi değil.Bu paraya tartışmasız 14 PM tabii ki.
Değişeni yoksa temizse düşünme iPhone'u al.
Diyelim seneye değiştireceksin iPhone 60 eder, samsungu 30a zor satarsın bilgin olsun.
bu cihazları takasla kullanmak mantıksız.yani su saçma cümleyi bıraksak mı? İkiside tr bazında iyi değil.
2. El bakarsak yine fiyattan fiyata değişiyor pahalı satanda var ucuz satanda. Bu arkadaş mesela bedavaya veriyor 14pmyi 2.el bu zarar değilde ne mesela. Ama yüksek fiyata satmayı denen ve satanlardan var. Aynısı samsung içinde geçerlidir sanırım (samsung piyasasına bakmadım çok fazla fiyat aralığı var)bu cihazları takasla kullanmak mantıksız.
takas bu işten anlamayanların işidir.
şahsa satacaksın şahıstan alacaksın.
iddia ediyorum seneye 550-600 dolar/euro zarara girer Samsung alırsa.
Mantıklı geliyorsa alınır
maddiyati iyi birisi o yuzden veriyor hatta bana ne veriyorsan fark etmez telefon senin olsun dedi ama bir bucuk yil kullanilmis telefonu almak bazen mantikli gelmiyor onun disinda telefon cok guzel2. El bakarsak yine fiyattan fiyata değişiyor pahalı satanda var ucuz satanda. Bu arkadaş mesela bedavaya veriyor 14pmyi 2.el bu zarar değilde ne mesela. Ama yüksek fiyata satmayı denen ve satanlardan var. Aynısı samsung içinde geçerlidir sanırım (samsung piyasasına bakmadım çok fazla fiyat aralığı var)
ve pil yuzde 87 baska soru u yokmaddiyati iyi birisi o yuzden veriyor hatta bana ne veriyorsan fark etmez telefon senin olsun dedi ama bir bucuk yil kullanilmis telefonu almak bazen mantikli gelmiyor onun disinda telefon cok guzel
O tamamen onun enayiliği. Eğer dediği gibi hatasızsa.Bu arkadaş mesela bedavaya veriyor 14pmyi 2.el bu zarar değilde ne mesela.
parça değiimediyse ne olacak ki araba değil bu km çok olunca sorun yaratmıyor o kadar en kötü bi pil değişimi masrafın olur satarken de rahatça satarsınmaddiyati iyi birisi o yuzden veriyor hatta bana ne veriyorsan fark etmez telefon senin olsun dedi ama bir bucuk yil kullanilmis telefonu almak bazen mantikli gelmiyor onun disinda telefon cok guzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve pil yuzde 87 baska soru u yok
Zaten olay o. Parası olmayan düsünüyor.maddiyati iyi birisi o yuzden veriyor hatta bana ne veriyorsan fark etmez telefon senin olsun dedi ama bir bucuk yil kullanilmis telefonu almak bazen mantikli gelmiyor onun disinda telefon cok guzel
Ben bunu inkaar etmiyorum ki? O zam veya indirim bizi ilgilendirmez 2. El bakıyoruz ha evet samsungu ciddi etkiliyor 2. El piyasasında ama iphone icin pekte sıkıntı değil.O tamamen onun enayiliği. Eğer dediği gibi hatasızsa.
O cihazı bugün 55e satarım.
Samsung kendi fiyat düşüşü yaşattığı için hiç düşmese %15 düşüyor bir sene içinde, apple tarafında ise gelmedi dediğimiz dönemde %5 zam geliyor.
Yani bu konu tartışmaya değmez.
Benim için de piyasası önemli mesela, kişiden kişiye değişir.satıp satamayacağım derdi pekte umrumda olmuyor
Kullanım konusu cümlesi bir tık anlamsız ama en iyi eko sisteme bakacaksın evet ios. Bu yıl biraz tökezledi ama düzeltti durumuBenim için de piyasası önemli mesela, kişiden kişiye değişir.
Neyi tartışıyoruz?
Kullanım konusunda da İOS önde fakat öyle olsun bakalım.