Neler Yeni

2021 YKS İçin Online Konu Anlatım Tavsiyesi

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar YKS 2021 Eşit Ağırlık öğrencisiyim bu sene sınava gireceğim ama nereden çalışacağımı bilmiyorum bütün konuları ayrıntıılı bir şekilde anlatan bir platform var mı YouTube'de var ama Hocalara Geldik isimli sitesinde 200 TL'ye satılan TYT+AYT Konu anlatımları var sizce yeterli olur mu YouTube'de videoaları var ama birde Hocalara Geldik test kitapları var Konsantrasyon isminde test kitabı var o nasıldır ben bir platform üzerinden düzenli çalışmak istiyorum diğer türlü kafam karışıyor Raunt önermişlerdi ama benim içim ısınmadı 1790 TL sizin verebileceğiniz tavsiyeler var mı siz nasıl hazırlanıyorsunuz yazarsanız sevinirim.

Zepzep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Zeynep
Temelin yoksa kampüs veya hocalara geldik mantıklı olabilir. Bunun haricinde benim hocam var ama kitapları düz konu anlatımı gibi mat geo fizik hariç. Sıkılabilirsin

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
tyt ayt sfırdan mı başlıycaksın?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temelin yoksa kampüs veya hocalara geldik mantıklı olabilir. Bunun haricinde benim hocam var ama kitapları düz konu anlatımı gibi mat geo fizik hariç. Sıkılabilirsin
Benim hocam yayınlarının soru bankalarını aldım video konu anlatım üzerinden takip ediyorum tarih,türkçe ve az da olsa coğrafyadan temelim var geliştirmem gereken dersler matematik ve geometri bütün dersleri planlı bir şekilde çalışıyorum bundan önce kpss sınavınada girdiğim için ordan kalan bir soru bankası kitabım var tüm dersler bu kitabıda bitirip bu sene inşallah kazanacağım

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Raunt ve doping hafıza para tuzağıdır. YouTube önerileri istersen ayrıntılı yazayım .

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Raunt ve doping hafıza para tuzağıdır. YouTube önerileri istersen ayrıntılı yazayım .
Onlarla işim yok zaten youtubeden şuanda benim hocamla devam ediyorum youtube önerilerinizi yazabilirsiniz

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ertan Sinan Şahin fizikde yardımcı olacaktır

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
BillyGates
<Bu mesajı sadece DA Premium üyeleri görebilir.>

Son düzenleme:

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
BAŞLIYORUM

matematik : ilyas güneş ( temel atmak için birebir , temeliniz varsa bile bir aşamaya getirir) lti , logaritma dizileri full burdan bitirdim
Anıl hoca ile matematik, matematiğin fatihi: en kral soruları en bilgisiz öğrenciye bile anlatabilecek öğretmenlerdir bunlar. Konu anlatma değil daha çok soru tipi gösterme üzerine kurulu mat kanalları vardır. Geçen sene kahvaltıda falan çerez niyetine dinlerdim . O kadar kral öğretmenler

Mert hoca ile matematik : sistematik ilerlemek isteyenlere hitap eden , güzel dizgili pdf barındıran aşırı kral mat kanalıdır kendisi

Fizik: ertan sinan şahinin hem setleri çok iyi hem de youtube videoları. Ben 12.sınıf fiziğini ordan bitirdim baya faydalıydı
Vip fizik: izlemedim ben ama temel atmak için baya öneriliyor inceleyebilirsim
Barış hoca : barış hoca iyidir ama yeni sistemde sizi çok ileri taşımaz temel için idealdir

Kimya: görkem şahin , kendisi yine ister sıfır temel ol ister ileri aşama ol baya kral hocadır , organiği burdan halletmiştim geçen sene çok verim almıştım
Biyoloji : barış hoca ile biyoloji : temeliniz yoksa biraz zorlayabilir ama kendisi hem biyoloji öğretmeni hem (yanlış olabilir ama) biyolojinin bir alt dalında (galiba mikrobiyoloji)yüksek lisans yapmış aynı zamanda tıp fakültesi 6. Sınıf bir hocamızdır. En doğru bilgiyi en kral şekilde sunar muazzam hocadır
Selin hoca , bekir Avşar, senin biyolojin hepsi birer seçenek ama ben barış hoca der tek atar geçerim.

Coğrafya : yavuz hocanın harita çalışmaları muazzam bence her öğrenci boş harita üzerinde onla çalışmalı. Bayram meral de baya iyi anlatıyor çok beğeniyorjm ikisini de kullandım geçen sene
Tarih: ramazan yetgin iyidir. Ben izlemedim ama eacı arkadaşlarımın vazgeçilmeziydi.

Saygılar dostlarım 🙏

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
BAŞLIYORUM

matematik : ilyas güneş ( temel atmak için birebir , temeliniz varsa bile bir aşamaya getirir) lti , logaritma dizileri full burdan bitirdim
Anıl hoca ile matematik, matematiğin fatihi: en kral soruları en bilgisiz öğrenciye bile anlatabilecek öğretmenlerdir bunlar. Konu anlatma değil daha çok soru tipi gösterme üzerine kurulu mat kanalları vardır. Geçen sene kahvaltıda falan çerez niyetine dinlerdim . O kadar kral öğretmenler

Mert hoca ile matematik : sistematik ilerlemek isteyenlere hitap eden , güzel dizgili pdf barındıran aşırı kral mat kanalıdır kendisi

Fizik: ertan sinan şahinin hem setleri çok iyi hem de youtube videoları. Ben 12.sınıf fiziğini ordan bitirdim baya faydalıydı
Barış hoca : barış hoca iyidir ama yeni sistemde sizi çok ileri taşımaz temel için idealdir

Kimya: görkem şahin , kendisi yine ister sıfır temel ol ister ileri aşama ol baya kral hocadır , organiği burdan halletmiştim geçen sene çok verim almıştım
Biyoloji : barış hoca ile biyoloji : temeliniz yoksa biraz zorlayabilir ama kendisi hem biyoloji öğretmeni hem (yanlış olabilir ama) biyolojinin bir alt dalında (galiba mikrobiyoloji)yüksek lisans yapmış aynı zamanda tıp fakültesi 6. Sınıf bir hocamızdır. En doğru bilgiyi en kral şekilde sunar muazzam hocadır
Selin hoca , bekir Avşar, senin biyolojin hepsi birer seçenek ama ben barış hoca der tek atar geçerim.

Coğrafya : yavuz hocanın harita çalışmaları muazzam bence her öğrenci boş harita üzerinde onla çalışmalı. Bayram meral de baya iyi anlatıyor çok beğeniyorjm ikisini de kullandım geçen sene
Tarih: ramazan yetgin iyidir. Ben izlemedim ama eacı arkadaşlarımın vazgeçilmeziydi.

Saygılar dostlarım 🙏
Çok teşekkürler ben eşit ağırlık öğrencisiyim sayısal dersler içinde tavsiyeler vermişsiniz sayısalcılar görürse eğer yani denk gelirlerse onlarda yararlansınlar tavsiyelerinizden e ben bir şey daha sormak istiyorum ben liseyi imam hatipte okuyorum son senem ben din kültürü sorularını çözsem yeterli oluyor mu felsefe sorularınıda çözmem gerekiyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
öykülly
Arkadaşlar YKS 2021 Eşit Ağırlık öğrencisiyim bu sene sınava gireceğim ama nereden çalışacağımı bilmiyorum bütün konuları ayrıntıılı bir şekilde anlatan bir platform var mı YouTube'de var ama Hocalara Geldik isimli sitesinde 200 TL'ye satılan TYT+AYT Konu anlatımları var sizce yeterli olur mu YouTube'de videoaları var ama birde Hocalara Geldik test kitapları var Konsantrasyon isminde test kitabı var o nasıldır ben bir platform üzerinden düzenli çalışmak istiyorum diğer türlü kafam karışıyor Raunt önermişlerdi ama benim içim ısınmadı 1790 TL sizin verebileceğiniz tavsiyeler var mı siz nasıl hazırlanıyorsunuz yazarsanız sevinirim.
reis 1700 oldu 2k küsür keşke alsaydın umarım mezuna kalmadan gitmiştirsin de şu an bu ölü başlığı canlandırdığıma gülümsüyosundur:) raunt iyidir

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
BAŞLIYORUM

Saygılar dostlarım 🙏
Aga ben Hep Tonguç Akademi kullanırdım :D Dopingde vardı tam para tuzağı diyemeyiz ama Olmasada olur öyle süper bişi değil. Bu listeden sadece Yavuz hocayı kullanırdım. Bende aklıma gelirse güncellerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,816
Üyeler
166,086
Son üye
DwexxeHP
Top Bottom