2021 yks ne yapıcam?

TMLN

80+
Reaksiyon skoru
52
Ben 2020 yazın çalışmaya başladım dershaneye gidiyordum.Online eğitim illeti başladı bi ara ondan sonra bir daha düzen tutmadı bende hedefim 40k idi şimdi iyice gerilere geldi ve şu an mezuna kalmayı düşünyüorum.Sınava 24 gün kaldı herhangi bir heyecanım yok pek stresli de değilim ama kendimce baskım var kendime karşı.Çalışmadığım için, isteyerek değil gerçekten çalışma isteği hiç gelmiyor içimden 40k olan hedef 160k ya kadar geriledi kalan bu sürede oturup ağlamalı mıyım yoksa çalışmaya devam mı?

Ben de mezuna kalacağım dostum ne yalan söylüyeyim gerçekten hayatımın en kötü senesi bu sene olabilir youtube hocaları olmasa baya bi gerileyebilirdim herhalde

• Beğen
Reaksiyonlar: TMLN
Ben 2020 yazın çalışmaya başladım dershaneye gidiyordum.Online eğitim illeti başladı bi ara ondan sonra bir daha düzen tutmadı bende hedefim 40k idi şimdi iyice gerilere geldi ve şu an mezuna kalmayı düşünyüorum.Sınava 24 gün kaldı herhangi bir heyecanım yok pek stresli de değilim ama kendimce baskım var kendime karşı.Çalışmadığım için, isteyerek değil gerçekten çalışma isteği hiç gelmiyor içimden 40k olan hedef 160k ya kadar geriledi kalan bu sürede oturup ağlamalı mıyım yoksa çalışmaya devam mı?
Olan olmuş artık. Bu saatten sonra çalışmak fayda etmez. Mezuna kalın. Düzgünce pilanınızı programınızı yapın. Uzaktan eğitim diye de çalışmamazlık yapmayın. Gayret edin. Kazanan her türlü kazanır.

Olan olmuş artık. Bu saatten sonra çalışmak fayda etmez. Mezuna kalın. Düzgünce pilanınızı programınızı yapın. Uzaktan eğitim diye de çalışmamazlık yapmayın. Gayret edin. Kazanan her türlü kazanır.
ben yine de her ihtimale karşı belki giderim diye sınava giricem 150 yapsam yeterli benim için ama olmazsa da mecbur kalıcam mezuna.

ben yine de her ihtimale karşı belki giderim diye sınava giricem 150 yapsam yeterli benim için ama olmazsa da mecbur kalıcam mezuna.
Tabi ki gireceksin sınava da istemediğin bir yere gitme sakın. 1 seneni daha derse ayır. 40 senen boşa gitmesin. Seneye baktın istediğin yer yine gelmedi bu sefer alternatiflere bakarsın.

Tabi ki gireceksin sınava da istemediğin bir yere gitme sakın. 1 seneni daha derse ayır. 40 senen boşa gitmesin. Seneye baktın istediğin yer yine gelmedi bu sefer alternatiflere bakarsın.
açıkçası özel üniversiteye gitmeyi düşünüyorum ya %50 burs ile bu yıl gidicem ya da eşek gibi çalışıp öbür yıl full burslu gidicem bu kafamı karıştırıyo napsam bilemiyorum.

Bence mezuna kalın ve hiç hız kesmeden 1 sene daha çalışın. Kendinizi ciddi anlamda zorlayın.
Hatta şu an bile vakit kaybetmenin anlamı yok :)

açıkçası özel üniversiteye gitmeyi düşünüyorum ya %50 burs ile bu yıl gidicem ya da eşek gibi çalışıp öbür yıl full burslu gidicem bu kafamı karıştırıyo napsam bilemiyorum.
Gir bakalım bu sene. Belki beklediğinden iyi geçer. Şuan da bunları düşünme sadece sınava odaklan. Direkt deneme çözmeye başla. Deneme de çıkardığın yanlışlara bak. Hangi konudan yanlışın varsa o konunun özetine çalış. Her sene garanti çıkan konulara göz gezdir.

• Beğen
Yazın çalıştın okul başlayınca bütün düzen bozuldu mu? Anlamadım.

Bende bu sene gireceğim dostum bence şimdilik mezuna kalmayı düşünme yapabildiğini yap (bende öyle yapacağım).Sendeki heyecan,baskı olayı bende de var sayılır kendi kendime boş heyecan veriyorum.Netlerin nasıl birde obp puanın veya lise ortalama bende ilk 100k-150k düşünüyordum uzun zamandan beri kendimi boşa fazla yükselmeme gerek yoktu o yüzden bu sınır seçtim.Bence çalış yani Türkiyede yaşıyoruz ve yaşamak için çalışmamız lazım maalesef.Deneme çöz yani artık kısa zamanımız kaldı zaten

3 aydır çalışıyom 20 net den 40 50 lere çıktım meslek lisesi olunca zor şu son 24 günde günlük 10 saatimi vererek asılacam baya 20 deneme sipariş ettim onlarla falan bi 10 15 net daha artırsam yeter.

Yazın çalıştın okul başlayınca bütün düzen bozuldu mu? Anlamadım.
dershanenin yaz kampı vardı başladım çalışmaya kasım aralık oldu sorun yok sonra online eğitime bi girdik çıktık o online a girdiğimiz an her şey bitti şubattan beri neredeyse hiç çalışmıyorum.online eğitim bütün düzenimi disiplinimi bozdu ders çalışma konusunda otokontrol sahibi olmadığım için bitti her şey.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
dershanenin yaz kampı vardı başladım çalışmaya kasım aralık oldu sorun yok sonra online eğitime bi girdik çıktık o online a girdiğimiz an her şey bitti şubattan beri neredeyse hiç çalışmıyorum.online eğitim bütün düzenimi disiplinimi bozdu ders çalışma konusunda otokontrol sahibi olmadığım için bitti her şey.
Anladım, ben de 11im ve 12 ye geçicem. 11 konularını ve TYT'yi yazın bitirip 12de ayt çalışmayı düşünüyorum. Bence mezuna kalın ve programsız adım dahi atmayın. Çok faydası olur. Yine girip şansınızı deneyin, ama istemediğiniz bir yer gelirse gitmeyin.

• Beğen
Geri