Hocam en kötü B450 çipset anakart seçmeye çalışın eğer bütçenizi arttırabilirseniz bunu alın ;Hangi konuya bakarsam bakayım, B350 anakartlar önerilmiş. Benim uyumlu bir anakart almam ve işlemciye uyumlu olabilmesi için hangi anakartı tercih etmeliyim.
Hocam 850 Lirayı ben B350'ye mi vereyim? Bütçe 480 belirtmişim. Bulsana bir tane B350 anakart? Bıktım ya!Yıl 2022 olsa başka bir şey mi önercez?
Yıl 2023 Güngörenin ortasında b350 öneriyorlar! Bıktım ya!
Hocam Asus'un o anakartında başka bir işlemciyi besleyemeyeceğini okumuştum. Güçsüz ve zayıf bir kart olduğunu falan. Doğru mudur? Değilse neden ucuz olduğunu söyleyebilir misin?Hocam en kötü B450 çipset anakart seçmeye çalışın eğer bütçenizi arttırabilirseniz bunu alın ;
Arttıramaz iseniz bunlardan birini alın ;Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.931,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.136,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comBiostar B450MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Biostar B450MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B450MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.062,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Neden V2 değil?Milli anakartımızı öneririm.
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.919,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O daha ucuzmuş o da olabilir.Hocam Asus'un o anakartında başka bir işlemciyi besleyemeyeceğini okumuştum. Güçsüz ve zayıf bir kart olduğunu falan. Doğru mudur? Değilse neden ucuz olduğunu söyleyebilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden V2 değil?
Hocam V2 İle aralarında neredeyse hiç fark yok ucuz olan S2H modelini seçebilirsiniz.Hocam Asus'un o anakartında başka bir işlemciyi besleyemeyeceğini okumuştum. Güçsüz ve zayıf bir kart olduğunu falan. Doğru mudur? Değilse neden ucuz olduğunu söyleyebilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden V2 değil?
Kusura bakmayın. Asrock'un bugüne kadar hep TUF gibi bir yan kol olduğunu düşünürdüm. Bu anakart neden bu kadar ucuz ki peki?Hocam V2 İle aralarında neredeyse hiç fark yok ucuz olan S2H modelini seçebilirsiniz.
Gelelim benim önerdiklerim arasında ben Asus anakart önermemişim ?
Bilmiyorum hocam içinize sinmediyse Biostar B450MH seçebilirsiniz.Kusura bakmayın. Asrock'un bugüne kadar hep TUF gibi bir yan kol olduğunu düşünürdüm. Bu anakart neden bu kadar ucuz ki peki?