Evil Belief
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 10
8.1 çalıştırır buAMD ATI RADEON 4350 1 GB GPU
İNTEL CORE 2 DUO CPU E7400 2.8 GHZ
4 GB RAM DDR3
500 GB HDD
8.1 çalıştırır buAMD ATI RADEON 4350 1 GB GPU
İNTEL CORE 2 DUO CPU E7400 2.8 GHZ
4 GB RAM DDR3
500 GB HDD
8.1'i etkinleştirmeden kullanırsam sıkıntı yaratır mı? elimde bir key yok çünkü, internetten'de araştırdım key bulamadım güvenilir.8.1 çalıştırır bu
Pttavm Pinti Store mağazasından ucuza alabilirsiniz, ben 2. PC'mde oradan aldığım 8.1'i kullanıyorum sıkıntısız8.1'i etkinleştirmeden kullanırsam sıkıntı yaratır mı? elimde bir key yok çünkü, internetten'de araştırdım key bulamadım güvenilir.
Sağ ol dostum.Pttavm Pinti Store mağazasından ucuza alabilirsiniz, ben 2. PC'mde oradan aldığım 8.1'i kullanıyorum sıkıntısız
8.1 Single Language kurarsanız lisans vs. ile de uğraşmazsınız. Ek olarak tek amacınız tarayıcıda vs. gezmekse Linux'da kurabilirsiniz.8.1'i etkinleştirmeden kullanırsam sıkıntı yaratır mı? elimde bir key yok çünkü, internetten'de araştırdım key bulamadım güvenilir.
Win 7 kullanıyordum 8.1 geçtim daha akıcı oldu anlamadığım bir şekilde desteği yok 8.1 kur en az sistem gereksinimleri çok farklı değil zatenSorum başlıktaki gibidir.
Oldu mu şimdi, 7 aşkından ölüp tutuşan kreş ringi sözleri yazanlar nasıl yatacak? Malum çok biliyorlar.Win 7 kullanıyordum 8.1 geçtim daha akıcı oldu anlamadığım bir şekilde desteği yok 8.1 kur en az sistem gereksinimleri çok farklı değil zaten