Desteği kesilmesine az kaldı.Xbox one s almayi dusunuyorum sizce alinir mi?
Siz ne önerirsinizDesteği kesilmesine az kaldı.
Eğer FIFA veya PES oynarım diyorsan sadece neden olmasın ama yok ben baya oyun oynarım yeni çıkanları da oynarım diyorsan alınmamalı.
Series sSiz ne önerirsiniz
GamePass oyunları sana uyarsa ve bir oyundan belli bir süre sonra bıkıp bir daha bakmıyorsan bence iyi olur.Series slerde 5k filan hem butcemi geciyor hemde pc fiyati kadar ben konsol ucuz diye aliyorum zaten, birde series sye oyun alirken nasi alicam cd yeri yok.
dijital olarak alıcaksın zaten oyun alma gibi bir derdin olmaz gamepass olduğu içinSeries slerde 5k filan hem butcemi geciyor hemde pc fiyati kadar ben konsol ucuz diye aliyorum zaten, birde series sye oyun alirken nasi alicam cd yeri yok.
Cd li oyun devri bitti artık zatenSeries slerde 5k filan hem butcemi geciyor hemde pc fiyati kadar ben konsol ucuz diye aliyorum zaten, birde series sye oyun alirken nasi alicam cd yeri yok.
Bütçen ne kadarSeries slerde 5k filan hem butcemi geciyor hemde pc fiyati kadar ben konsol ucuz diye aliyorum zaten, birde series sye oyun alirken nasi alicam cd yeri yok.
1800 TL ye one s alınabileceğini hiç sanmıyorumBen desteği keseceklerini sanmıyorum 2016-2017 çıkışlı one s konsolları. Xbox one bir ihtimal. 1700 1800 bandında bulursan bence al