Neler Yeni

2023 MERCEDES CLA 45S AMG+ ALINIR MI ?

Burak1414

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Burak
Merhabalar bu arabayı alma planım var çünkü bu bütçelere 2.0 motorda 421 beygir sunuyor + incelemelerinde ve testlerinde soğutma sistemininde çok iyi olduğu görülüyor . Lakin sonuç olarak cla . Daha önce test etmiş veya bilgisi olan gazabilir mi ? Hem yalıtımı hakkında hiçbir bilgi bulamadım içeriye çok ses alıyor mu ?

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721

1721

80+ Bronze
bu kadar pahalı araba almak bana hep mantıksız geliyor. m3 vardı 3 sene önce trafikte dengesiz çok oluyor gelip vuruyorlar diye satmıştık. onu değiştirdiğimiz gün geldiler vurdular mesela ona rağmen 30k masraf ödedik
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kadar pahalı araba almak bana hep mantıksız geliyor. m3 vardı 3 sene önce trafikte dengesiz çok oluyor gelip vuruyorlar diye satmıştık. onu değiştirdiğimiz gün geldiler vurdular mesela ona rağmen 30k masraf ödedik
araba iyi bu arada sorun yaşamazsın

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam Türkiye piyasasını bilmiyorum fakat o fiyatı haketmiyor yurt dışında aynı fiyatta hem segment hem kalite olarak daha iyi kaliteli araçlar bulunuyor. Yalıtım olarak uzun yolda sıkıntıya sokacak bir araç değil fakat çok çok iyi bir sonuç beklememek gerekiyor.

Burak1414

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

araba iyi bu arada sorun yaşamazsın
Bence çok mantıksız değilya rahatlık sonuçta sürekli onda olacaksın teşekkürler bu arada

Hocam Türkiye piyasasını bilmiyorum fakat o fiyatı haketmiyor yurt dışında aynı fiyatta hem segment hem kalite olarak daha iyi kaliteli araçlar bulunuyor. Yalıtım olarak uzun yolda sıkıntıya sokacak bir araç değil fakat çok çok iyi bir sonuç beklememek gerekiyor.
Eyw hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,345
Üyeler
160,684
Son üye
khosohk