2023 tyt denemesinden 17 yanlis 10 dogru yaptim zihinsel problemimmi var?

Reaksiyon skoru
193
18 yasindayim ilk defa girecegim 2023 un cikmis tyt denemesini aldim. Dikkat problemim var birde gercekten sinava girmedigim icin ciddiye alamadim arada daldim kendi kendine konusma yaptigim zamanlar oldu. Takinti bozuklugum vb. Var idi zamaninda. Aklim baska konulara calisti 30 40 dk boyunca, 10 dogru 17 yanlis yaptim ve 2 aydir sinava calisiyorum. Paragrafi yine az buz yapiyordum ama temel matematiğin yoktu bir ay boyunca mat calistim. İslemleri kolayca yapabiliyordum problemleri falan ama son ay calismayi biraktigim icin matematigin hepsini unuttum zaman yetismedi. Kpss ye girdigim zaman 62 puan almistim....

18 yasindayim ilk defa girecegim 2023 un cikmis tyt denemesini aldim. Dikkat problemim var birde gercekten sinava girmedigim icin ciddiye alamadim arada daldim kendi kendine konusma yaptigim zamanlar oldu. Takinti bozuklugum vb. Var idi zamaninda. Aklim baska konulara calisti 30 40 dk boyunca, 10 dogru 17 yanlis yaptim ve 2 aydir sinava calisiyorum. Paragrafi yine az buz yapiyordum ama temel matematiğin yoktu bir ay boyunca mat calistim. İslemleri kolayca yapabiliyordum problemleri falan ama son ay calismayi biraktigim icin matematigin hepsini unuttum zaman yetismedi. Kpss ye girdigim zaman 62 puan almistim....
Eğer bu konuyu açabiliyorsanız hayır, zihinsel bir engeliniz yok. Kapasiteniz bu kadar olabilir doğru düzgün çalışmamış olabilirsiniz vs. ve dediğiniz gibi ise sınavın neredeyse %70 inde odaklanamamışsınız. Bol bol pratik soru çözümü ile halledebilirsiniz ama unutmayın herkesin belli bir kapasitesi var. Eğer bu zaman kadar düzenli ve elinizden geldiği kadar çalıştıysanız daha yapacak bir şey yok maalesef. Yine de 10 doğru 17 yanlış çok düşük. 165 dakikada 27 soru çözmüş oluyorsunuz zaten. En kötü Türkçeyi yapabilmeniz lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,316
Üyeler
185,064
Son üye
V0dlicx
Geri