Neler Yeni

Yardım 2023 yılında Poco X3 Pro hala alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sefa Altun
Herkese merhabalar. İkinci el olarak Poxo x3 pro 8/256 modelini 5300 tl'ye bir ilanda gördüm. Satıcı kutu ve sarj aletinin mevcut olduğunu vs. söyledi. Bir kaç video ve resim attı, telefon temiz görünüyordu. Sizlere sorum sene 2023'de bu telefon alınır mı? Eğer alınırsa satışı gerçekleştirirken nelere dikkat etmeliyim, ödemeyi ibandan mı yoksa direkt nakit olarak mı yapmalıyım vs. yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

şahin doğan

80+ Platinum
Ürünü aldıktan sonra ister iban ile at ister nakit ver. Adam sana sorunsuz olduğunu gösterip satıyorsa ve sattıktan sonra bozulursa hiçbir şekilde bir şey yapamazsın ama iban ile atarsan hiçbir işe yaramasa da elinde kanıt olur.
X3 Pro ne mantıkla alınıyor hala anlamış değilim. Kamera yok, malzeme kalitesi yok, arayüz için alınacak bir telefon değil, ekran IPS. SD 860 için mi alıyorsun? Telefonla oyun oynayan biri değilsen S10e veya S10 gibi bir cihaz çok daha mantıklı olur.

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Herkese merhabalar. İkinci el olarak Poxo x3 pro 8/256 modelini 5300 TL'ye bir ilanda gördüm. Satıcı kutu ve sarj aletinin mevcut olduğunu vs. söyledi. Bir kaç video ve resim attı, telefon temiz görünüyordu. Sizlere sorum sene 2023'de bu telefon alınır mı? Eğer alınırsa satışı gerçekleştirirken nelere dikkat etmeliyim, ödemeyi ibandan mı yoksa direkt nakit olarak mı yapmalıyım vs. yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Sakın ibandan yapma olmadi dolap veyahut param güvende ile al ayrica dedigin cihazda hala alinir bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Burak MERCAN
6/128 kullanıyorum, akıcılığı güzel, şarjı 1 günü rahatça çıkarıyor, kamera beni memnun etmedi. Ayrıca kaba, büyük ve hantal.
120 hz tazeleme iyi hissettiriyor, ekran parlaklığı yetersiz. Twitter, insta kullanıcam, alo desin yeter diyorsan alınabilir. Haricinde kesinlikle önermem.
Telefonda çok vakit geçirmeyen birisi için ideal olabilir. Arada sadece tft oynarım (ayda 7-8 kez maks) ısınıyor, hafif kasıyor ve çok hızlı batarya tüketiyor.
Elden teslim alıp, bsatıcı kişi adına iana göndermek tercihimdir.
Yarın bir gün sorun yaşanırsa elinde kanıt olmuş olur.

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Herkese merhabalar. İkinci el olarak Poxo x3 pro 8/256 modelini 5300 TL'ye bir ilanda gördüm. Satıcı kutu ve sarj aletinin mevcut olduğunu vs. söyledi. Bir kaç video ve resim attı, telefon temiz görünüyordu. Sizlere sorum sene 2023'de bu telefon alınır mı? Eğer alınırsa satışı gerçekleştirirken nelere dikkat etmeliyim, ödemeyi ibandan mı yoksa direkt nakit olarak mı yapmalıyım vs. yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ben o paraya kamera konusu önemli olduğu için A80 alacağım. sd860 ama 2 ayda yanan bir sd860 a hiç para baymam 1 tanesi elimde olmadan patladı.

MemoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Memo
Discord
Memo#8815
Mi 10t veya 11t hem performans hem kamera hem ekran olarak daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR