Burada farkın çok olmadığını anlarsın.Hadi FPS testini göster bakalım madem denk?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teorik ne? Zaten 1660'ta dlss gibi teknolojiler yok ki saf kas gücü kullanılıyor. Bir veri göster hadi?
Baya denkmiş
Ben memnunum amd'den wattman falan yaşamıyorum şükür olsun. Oyunlarda da beni tatmin ediyor.Bilgisizlik hocam.
Bütçesi ona yetmiştir almıştır.
Tamam kullanıyorum ama fanı değilim. Ha pişmanım bu arada ama işte değiştirmek kolay değil.Kendin amd kullanıyon knk
Nvidia'ya geçmek bu kadar zor değil ki satar mudailini alırsın. İkinci elde amd kartlar daha ucuz tabi bu da bi gerçek.Tamam kullanıyorum ama fanı değilim. Ha pişmanım bu arada ama işte değiştirmek kolay değil.
kafam senden bile daha güzelkas gücü olarak 1660 Süpere denk geliyor. Neden alınmasın Rx 580 fena bir kart değildir fiyatına göre ve FSR teknolojisi geliştiriliyor bence 2026-2027'ye kadar gider.
En az 20 FPS fark var çoğu oyunda Hadi biri 100 biri 120 FPS alsa tamam diyeceğim de biri 60 ta bile zor dururken diğeri çoğunlukla 90a dayanmış şekilde oynatıyor. 100 fps ile 120 arasında pek fark olmaz ama 40 fps ile 60 fps arasında baya fark olur akıcılık olarakBurada farkın çok olmadığını anlarsın.
%30 fark var ama sen bilirsin. 1650 super gibi çalışıyor.Burada farkın çok olmadığını anlarsın.