Neler Yeni

2023te 2. El Ps4 Pro Alınır Mı?

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar
200 euroya ps4 pro 1tb,1 dualshock ve spidermanı remastered.Ayrıca ek olarak soğutma macunu yeni değiştirilmiş ve fanları temizlenmiş kasa.Cuh 7116B sürümü.Sizce alınır mı??Zaten tlou,gow serisi,rdr2 fln oynicam.Boş zamanlardada fortnite warzone akar diye düşünüyorum.
Not:Almanya da yaşıyorum

LethaX

80+ Bronze
200 euroya ps4 pro 1tb,1 dualshock ve spidermanı remastered.Ayrıca ek olarak Sıvı soğutması yeni değiştirilmiş ve fanları temizlenmiş kasa.Cuh 7116B sürümü.Sizce alınır mı??Zaten tlou,gow serisi,rdr2 fln oynicam.Boş zamanlardada fortnite warzone akar diye düşünüyorum.
Not:Almanya da yaşıyorum
Tlou ve gow dan vazgeçerim dersen Xbox Series S al. 1 tane de controller eklersen 320 euroya felan alabilirsin

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tlou ve gow dan vazgeçerim dersen Xbox Series S al. 1 tane de controller eklersen 320 euroya felan alabilirsin
4k televizyonda oynamak için gow ve tlou dan asla vazgeçmem.Series S gereksiz geliyor bana.Depolama alanı çok düşük 512gb nin 20% ni kullanıyor zaten. Bütçemide aşıyor.Ayrıca 320 euroya Ps4 pro,2 adet controller+10/15 tane oyun satanlar bile var ebayda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca kuzenimde de ps4 var ve bissürü oyun var.Psn kardeşliği ile oyunları ,alıcağım ps ye aktarmayı düşünüyorum.

Veviel

80+
4k televizyonda oynamak için gow ve tlou dan asla vazgeçmem.Series S gereksiz geliyor bana.Depolama alanı çok düşük 512gb nin 20% ni kullanıyor zaten. Bütçemide aşıyor.Ayrıca 320 euroya Ps4 pro,2 adet controller+10/15 tane oyun satanlar bile var ebayda.
al hocam xboxa hiç girme 1 oyun olmuş 130gb zaten 512gb yetmez ve bence playstation daha iyi xboxtan

1905

80+ Silver
hocam almanyada yaşıyorsanız bence ps5 alın sizi çok zorlayacağını düşünmüyorum fiyat bakımından. bütçeniz yoksa da alınabilir ps4

hocam almanyada yaşıyorsanız bence ps5 alın sizi çok zorlayacağını düşünmüyorum fiyat bakımından. bütçeniz yoksa da alınabilir ps4
bütçeniz yetersizmiş şimdi okudum. alınabilir bence fiyatı uygun

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar

Bütçem sıkıntı şuanlık.İlerleyen zamanlarda sistem topliycam kendime.

al hocam xboxa hiç girme 1 oyun olmuş 130gb zaten 512gb yetmez ve bence playstation daha iyi xboxtan
Dimi Avukatım.Hiç ısınamıyorum xbox´a

İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Bor4

80+ Bronze
Bende rx 6600 sistem aldım yakın zamanda Eylül gibide ps5 yada ps4 pro almayı düşünüyorum eskiden ps4 vardı oynadığım yada oynamadığım özel oyunlar ghost of tsushima tlou tlou 2 spiderman miles morales gow ragnarök gibi oyunlar için aslında 4 pro alsam 2. El 1-2 sene sonrasında satıp ps5 e geçerim o zamanlar belki pro gelirse proya geçilir

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar
Bende rx 6600 sistem aldım yakın zamanda Eylül gibide ps5 yada ps4 pro almayı düşünüyorum eskiden ps4 vardı oynadığım yada oynamadığım özel oyunlar ghost of tsushima tlou tlou 2 spiderman miles morales gow ragnarök gibi oyunlar için aslında 4 pro alsam 2. El 1-2 sene sonrasında satıp ps5 e geçerim o zamanlar belki pro gelirse proya geçilir
Tavsiyem,bütçen iyise ps5 alman.Çünki gow,tlou ve s gibi oyunları 4k 60fps bi şekilde oynata biliyor.Ama benim gibi fps yi falan dert etmeyip
,oyunları hikayesine göre oynucaksan sağlam 2 ci el ps4 pro akar.Hatta ps4 pro da slim ps4e fln nazaran baya iyi grafikler var.Alacağım için çok memnunum.4k 30 fps sinematik etki yaratıyor.Ayrıca 30 fps hiss olunmuyor bile.

Bor4

80+ Bronze
Tavsiyem,bütçen iyise ps5 alman.Çünki gow,tlou ve s gibi oyunları 4k 60fps bi şekilde oynata biliyor.Ama benim gibi fps yi falan dert etmeyip
,oyunları hikayesine göre oynucaksan sağlam 2 ci el ps4 pro akar.Hatta ps4 pro da slim ps4e fln nazaran baya iyi grafikler var.Alacağım için çok memnunum.4k 30 fps sinematik etki yaratıyor.Ayrıca 30 fps hiss olunmuyor bile.
pro alıp kalan parayla pc ekipman alırım ps5 özel oyun çıktığı zamanda pro satıp 5 e geçerim en mantıklısı bu gibi hocam yardımın için çok sağol

Aderal

80+ Bronze
Hocam Ps5 dijital falan alın onun yerine 500 Euro falan değil mi zaten arasında büyük fark var kendinizi zorlayıp alın bence

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar
Hocam Ps5 dijital falan alın onun yerine 500 Euro falan değil mi zaten arasında büyük fark var kendinizi zorlayıp alın bence
Hiç gerek duymuyorum ps5e 570€ vermeye.Ps4 pro gayet uygun bana göre

Top Bottom