Neler Yeni

2023te 2. El Ps4 Pro Alınır Mı?

LethaX

80+ Bronze
4k televizyonda oynamak için gow ve tlou dan asla vazgeçmem.Series S gereksiz geliyor bana.Depolama alanı çok düşük 512gb nin 20% ni kullanıyor zaten. Bütçemide aşıyor.Ayrıca 320 euroya Ps4 pro,2 adet controller+10/15 tane oyun satanlar bile var ebayda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca kuzenimde de ps4 var ve bissürü oyun var.Psn kardeşliği ile oyunları ,alıcağım ps ye aktarmayı düşünüyorum.
Yani PS kardeşliği olayı varsa al ama Xbox Series S ikisinide yok eder performans olarak yepyeni cihaz. Şuan bende 5-6 tane oyun var orta boyutlu 130 GB alanım boş. 3 tanesi felan düşük boyutlu ama. Aynı zamanda controller aşırı kaliteli ve ergonomik cihazda aynı şekilde. Çokta sessiz çalışıyor. Lâkin son karar sizindir

Mecburmu ediyorum sanki,boş yapıyosun şu aanda
Haklısınız lâkin zaten kafanızdaki tek cihaz PS4 Pro şuan. PS5 bütçeni aşıyor XSS sevmiyorsun başka seçeneğiniz yok yani. Demem o ki kararınız vermişsiniz çoktan. Hayırlı olsun şimdiden cihazınız.

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar
Yani PS kardeşliği olayı varsa al ama Xbox Series S ikisinide yok eder performans olarak yepyeni cihaz. Şuan bende 5-6 tane oyun var orta boyutlu 130 GB alanım boş. 3 tanesi felan düşük boyutlu ama. Aynı zamanda controller aşırı kaliteli ve ergonomik cihazda aynı şekilde. Çokta sessiz çalışıyor. Lâkin son karar sizindir

Haklısınız lâkin zaten kafanızdaki tek cihaz PS4 Pro şuan. PS5 bütçeni aşıyor XSS sevmiyorsun başka seçeneğiniz yok yani. Demem o ki kararınız vermişsiniz çoktan. Hayırlı olsun şimdiden cihazınız.
Tavsiyen için çok teşekkür ederim.En azından diğer arkadaş gibi boş yapmadın.

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Eray
200 euroya ps4 pro 1tb,1 dualshock ve spidermanı remastered.Ayrıca ek olarak soğutma macunu yeni değiştirilmiş ve fanları temizlenmiş kasa.Cuh 7116B sürümü.Sizce alınır mı??Zaten tlou,gow serisi,rdr2 fln oynicam.Boş zamanlardada fortnite warzone akar diye düşünüyorum.
Not:Almanya da yaşıyorum
hocam ps4 pro almayın bence çok eski konsol desteği yok gibi bir şey artık ama verilen ayrıcalıklarda iyi alıp oynayıp sonra zamanı gelince satarsanız iyi olur sonra biraz daha para koyarsınız üstüne ps5 çekersiniz almanyada fiyatlarda düşerse çünkü ps5 pro gibi bir şey çıkıcaktı yanılmıyorsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,594
Üyeler
165,557
Son üye
BySemihhs
Top Bottom