Neler Yeni

2024 Ekim 30.000 ve 40.000 TL Arası Hazır Toplanmış Sistem Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gökhan Yılmaz
Herkese merhaba arkadaşlar.
Başlıkta bahsettiğim gibi "Oyun için" hazır sistem önerisi arıyorum.
Tek tek parça seçerek toplama biraz anladığım bir konu olmadığı için hazır sistem bakıyorum.
Önerilerinizi bekliyorum taksitle ödemeyi düşünüyorum.
Daha çok eski piyasaya hakimim yeni piyasadan fazla bir bilgim yok sizlerin bu fiyat bandında en iyi fiyat performans sistemi önereceğinize eminim.
Herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Heisenberg
Herkese merhaba arkadaşlar.
Başlıkta bahsettiğim gibi hazır sistem önerisi arıyorum.
Tek tek parça seçerek toplama biraz anladığım bir konu olmadığı için hazır sistem bakıyorum.
Önerilerinizi bekliyorum taksitle ödemeyi düşünüyorum.
Daha çok eski piyasaya hakimim yeni piyasadan fazla bir bilgim yok sizlerin bu fiyat bandında en iyi fiyat performans sistemi önereceğinize eminim.
Herkese teşekkür ederim.
Merhaba
Öncelikle hazır sistemler tek tek toplamaktan daha uyguna geliyor, o yüzden daha mantıklı. Benim ve sitedeki diğer arkadaşların size daha doğru yardım etmesi adına sistemde ne yapacağınızı bizimle paylaşır mısınız? Oyun mu, render mı, iş için mi vs gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gökhan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba
Öncelikle hazır sistemler tek tek toplamaktan daha uyguna geliyor, o yüzden daha mantıklı. Benim ve sitedeki diğer arkadaşların size daha doğru yardım etmesi adına sistemde ne yapacağınızı bizimle paylaşır mısınız? Oyun mu, render mı, iş için mi vs gibi.
Kusura bakmayın onu belirtmemişim.
Oyun için sistem bakıyorum.
Aslında dediğiniz doğru tek tek parçaları bulmak daha aşağı bir fiyata tekabül ediyor ama hazır sistem tercih etsem enim için daha sağlıklı olur.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Heisenberg
Kusura bakmayın onu belirtmemişim.
Oyun için sistem bakıyorum.
Aslında dediğiniz doğru tek tek parçaları bulmak daha aşağı bir fiyata tekabül ediyor ama hazır sistem tercih etsem enim için daha sağlıklı olur.
Tek tek parça toplamak kesinlikle en az 5-10k fazla olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,477
Üyeler
160,851
Son üye
hasansquad
Top Bottom