40.000 TL hazır sistem önerisi

Teşkekkür ederim hocam tavsiye için . Sistem de ekran kartı çok iyi diğer konulrda da iyiye benziyor fakat hocam işlemci bana bir tık düşük geldi bu sisteme göre sizce yeterli midir işlemci yoksa daha sonra yükseltmelimiyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buna bütçe çıkartıp alın dediğiniz işlerde işinizi görür

Teşkekkür ederim hocam tavsiye için . Sistem de ekran kartı çok iyi diğer konulrda da iyiye benziyor fakat hocam işlemci bana bir tık düşük geldi bu sisteme göre sizce yeterli midir işlemci yoksa daha sonra yükseltmelimiyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yapacağınız işlerin zorluğunu bilmiyorum. 7700x seçilebilir belki ama bu soğutucu yeterli olur mu onu bilmiyorum.

Yapacağınız işlerin zorluğunu bilmiyorum. 7700x seçilebilir belki ama bu soğutucu yeterli olur mu onu bilmiyorum.
İçerik üreticisiyim. Genellikle video düzenleme ve yapay zeka gibi konularla ilgileniyorum; bunların yaklaşık %80’i video düzenleme üzerine. Ara sıra oyun da var.
Şu an elimde i5-9400F işlemci ve "GTX 1660 S" ekran kartı var. Ekran kartı şu anki işlerim için yeterli sayılır. İşlemci biraz daha iyi olsa daha verimli olurdu ama yine de idare ediyor. böyle açıklayabilrim size durumu

Selamlar,
Bütçem yaklaşık 30.000 TL, biraz esneme payım var ve hazır sistem almak istiyorum.

Kullanım​

• Video düzenleme, yapay zeka uygulamaları ve üretkenlik işleri (Adobe, DaVinci Resolve vs.)
  • Arada sırada oyunlar
  • Mac istemiyorum, sadece Windows PC olacak

Beklentim:​

Fiyat/performans oranı iyi olması
Uzun vadede sorunsuz kullanım
Soğutma ve ses konusunda dengeli bir sistem

Hazır sistem önerilerinizi ya da nereden alabileceğimi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler!
Hocam bu bütçede adam akıllı hazır sistem yok ayrı ayrı toplamanız çok daha mantıklı

Hocam bu bütçede adam akıllı hazır sistem yok ayrı ayrı toplamanız çok daha mantıklı
hocam ben bütçemi artırdım 45 bin TL kadar ve hala bu eğer gerekirse bu bütçemin üstüne de çıkabilirim bana önerceğiniz bir hazır sistem var mı?

Geri